Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pracovní proces

25. 08. 2004
0
0
1417
Autor
Titiyo

Nastoupila jsem v srpnu do jedné kuchyně naproti chemickým závodům, kde se každým dnem snažím pomoci při výrobě \\\"jídel\\\" a zjistila jsem, že to nebyl příliš dobrý výběr.Vzhledem k faktu, že na přílišné přehánění co se práce týče jsem nikdy nebyla... Byl to přehmat, chyba..a za ty se platí. Ale tento přehmat byl mou chybou jen částečně, jelikož práci vybrala má kamarádka a já u vědomí toho, že bych jinak nic nedělala, jsem to raději vzala. Netušila jsem ale důsledky svých činů. Kamarádka je typ do práce \\\"hrr\\\" a tak mě čekal krutý dopad.

21. srpna 2004

Sobota! Konečně! Jsem šťastná že nemusím vstávat do práce. Už ten fakt, že nemusím do práce, mi dává novou chuť do života. Sobota. To je nádherný den, nemyslíte? Já si to myslím.

 

20. srpna 2004

Pátek. Pátek mám ráda, jelikož celý den myslím na to, že se blíží víkend a já nebudu muset pracovat. Jen kdyby ten den ubíhal rychleji. Ano, přání splněno. V pátek je nejvíc práce. Dopoledne je pryč a čeká mě víkend. Teprve teď doceňuji tu krásu víkendů. Ve škole mi to nikdy tak nepřijde, ale jakmile děláte něco, co nesnášíte ještě více, než školu, pochopíte, proč všichni dospělí stále opakují, že váš život je vlastně zábavný a skvělý, že se máte na co těšit…

 

19. srpna 2004

Čtvrtek. Čtvrtek obvykle není mým oblíbeným dnem, ale vždy si mohu říci, že už jsem v druhé polovině pracovního týdne a čeká mne jen pátek. V pátek je většinou hodně práce, snad to bude ubíhat.

 

18. srpna 2004

Středa. Jsem v polovině pracovního týdne. Je to úleva, řeknu si…už jen čtvrtek a pátek a poté přijde víkend. Teprve teď doceňuji tu krásu víkendů!

 

17. srpna 2004

Úterý. Druhý den se snažím vyhovět všem rozkazům. Tedy spíše prosbám. Jenže když se zamyslíte nad takovou prosbou, dojde vám, že to ani prosba není. Přijde za vámi kuchař a poví: Mohla bys potom umýt ten stroj? A vy musíte říct ano, jelikož jste tam od toho, abyste plnila tyto „rozkazy“ a i když to vysloví jako prosbu, odpověď ne vážně neočekává. Říkám si, že dneska mám svátek a nic mi náladu kazit nebude. Jenže chyba lávky. Nepopřála mi ani moje nejlepší kamarádka. Zabolí to.

 

16. srpna 2004

Pondělí. Pondělí je dnem, kdy se po skončeném víkendu vracím opět do pracovního procesu. Jediné, čim se uklidňuji, je ta skutečnost, že za pár dní, či týdnů tu končím. Už končím z prácí a budu si užívat tvrdě vydělané peníze. Přijde opět škola, ale jako velmi líný zástupce dnešních obyvatel planety Země, je pro mě škola vždy lepší možností než práce.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru