Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Duše

00. 00. 0000
0
0
1139
Autor
tupoun

V duši v srdci poškozená Hledá to štěstí co nikdo nemá S mocí noci tajemné V propastech temna propadlé Po pravé lásce srdce prahne Ne nebude nikdy žádné Vzpomínky v hlavě vyryté Jsou černým hábem zakryté. A duše s černým sametem Co s bolestí prchá před světem A všichni co lhali jsou prokletím Té noci tajemné celým tím stoletím.
Miroslawek
05. 10. 2000
Dát tip
Mámalibor: já su někdy i veselý, schválně se mrkni ;o))) Rivka: Zásah ;-D tupoun: Po nadějném začátku V duši v srdci poškozená / Hledá to štěstí co nikdo nemá jsi opět sklouzl do svého průměru. Verše nejsou (jako obvykle) zcela zdařilé a pokud, tak pocházejí z lacinějších krajů. Poslední sloka je omalovánka. Žádná vnitřní síla, jako Codyho mne po přečtení neovládla, nicméně musím přiznat, že to není zcela bezduché, naopak něco by se našlo. Jen mi přijde, že se tak trochu meleš na mělčině.

Cody
03. 10. 2000
Dát tip
Je to moc krásná báseň, opravdu mě to dojalo. Je to smutné, ale báseň má přeci vyjadřovat naše pocity!!! Líbí se mi ta VNITŘNÍ SÍLA, která člověka po přečtení ovládne(alespoň mne ano).

tupoun
01. 10. 2000
Dát tip
Nějak ti nerozumim

Carodej
01. 10. 2000
Dát tip
Když se podívám na seznam Díla, tak tahle básnička a ještě ostatní jsou umístěné na konci, jako čerstvé novinky, ale když jsem napsal svou novou věc a vložil ji, tak se v tom seznamu nešoupla až za tebe, jako novinka, ale PŘED tebe. Takže pořád zůstáváš jako novinka. Nechápu.

Mámalibor
30. 09. 2000
Dát tip
dobrý,ale proč ste všichni pořád smutní?

Rivka
30. 09. 2000
Dát tip
Mámalibor: :)))))) !!! Jsi génius:))) Tuhle jsem stála před knihovnou a takoví dva kolemjdoucí povídaj - podívej, to byly časy, co, celá v černým, klasika...:)) Zkrátka, v šestnácti letech jsem si koupil černý svetr a stal jsem se existencialistou...:))) A moje maminka říká, že kdo pořádně maká, nemá na smutky čas...:)

PetrViP
30. 09. 2000
Dát tip
Jak říká Merle: nic pro mne.

Carodej
30. 09. 2000
Dát tip
Mně by zajímalo, jaktože se tvoje díla pořád odsunují dolů a když sem něco vložím, tak se to šoupne před tohle a ne za tohle. Myslím tím celé dílo, nemluvím o kritikách.

Bix
30. 09. 2000
Dát tip
Táto báseň je prekrásna, zatiaľ sa mi z tvojich básní páči asi najviac ( ale po pravde som ich ešte neprečítala toľko - ale polepším sa - stoja zato, fakt ). Je smutná, tmavá, to je pravda, ale v takýchto stavoch sa básne píšu snáď najlepšie, a zároveň aj tak ťažko. Naozaj - opakujem - je krásna, dík za ňu, aj ja sa tak podobne cítievam - aspoň som sa cítievala - ako "ona" v tvojom dielku. :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru