Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zeman zardousil Méďu Béďu

22. 08. 2004
1
0
2227

     Z Vysočiny dolétla do metropolí šokující zpráva. Pravděpodobně nejznámější český důchodce zabil méďu Béďu. Děti propukly v pláč a slibují vysočinskému Trautenberkovi pomstu.

     Našemu reportérovi se podařilo zjistit, že věc se má trochu jinak.

     „Dali se spolu překvapivě do řeči, pak se ale nějak neshodli, začali na sebe křičet a divoce gestikulovat,“ vypověděl jeden ze svědků vraždy. „Pak na něj Zeman skočil a prokousl méďovi Béďovi hrdlo.“ Dále svědek poznamenal, že bývalý premiér chvíli sál Béďovu krev, a když utíkal, podivně mu vyrostly řezáky.

     Pro všechny děti však přinášíme uklidnění. Večerníček bude. Zavražděný méďa Béďa je totiž člověk. Takto místí přezdívali drobnému mužíčkovi, jenž každý večer sedával v hospodě a bavil ostatní svými příběhy.

    „Je to pro nás velká rána. Nedá se to popsat. Neznali jste ho. Doufám, že pan Zeman shnije v chládku,“ řekl jeden ze štamgastů.

    „Nemám o tomto případu dostatek informací, ale domnívám se, že se Zeman dopustil pouze porušení telekomunikačního zákonu,“ komentoval situace sebevědomě prezident Klaus.

    Údajná ústní potyčka a následná inzultace se mezi oběma aktéry strhla v místní hospodě U Votevřený rány poté, co méďa Béďa bodře a schválně nahlas komentovat otázku výčepního „Ještě jedno, méďo?“ slovy „Pane reportére, polibte mi laskavě prdel,“ čímž bývalého politika přivedl v nepříčetnost.

     „Se Zemanem se většinou nikdo nebavil. Seděl v rohu hospody, neustále mu tekly sliny od huby, měl krvavý víčka a chlastal jak duha,“ řekl nám výčepní hospody.

     Dále ještě poznamenal, že občas při roznášce piva zaslechl, jak si Zeman tiše brumlá pod vousy: „Však já se vrátim, vy bastardi, já se vrátim…“


Yossarian
23. 08. 2004
Dát tip
souhlasím se Zbyhoňem, téměř doslova

Dero
22. 08. 2004
Dát tip
Četl, pobavilo ... *

Zbyhoň
22. 08. 2004
Dát tip
Přichází mi to téma dosti vycucané z prstu. Což obyčejně znamená, že obsah musí být tím lepší, jenže to se tu nějak nepovedlo. Možná jsem tam něco nepochopil, ale pokud tam skryté narážky pro zasvěcené nejsou, je to prostě nepříliš výrazná variace na články typu „Jackson souloží s malými kachničkami“.

Je to prostě politický fejeton pracující výhradně s fikcí, což se jednomu líbit může a druhému zas ne. Což naprosto chápu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru