Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zamyšlení

01. 10. 2000
1
0
636
Autor
Patrik777

Jsem sám a přemýšlím nač žít, nač žít život v němž je jen utrpení a zklamání. Je těžké přijít na to co chtít a co ne, ale pak by zájem upadal. Každý by snil o přání ale jen by se zbytečně oklamal. Vysvobozením pro nás je smrt. Smrt je ten nejlepší lék na všechno. Kdo však se bojí smrti neví jak nádherná věc to může být.
poutnik
07. 10. 2000
Dát tip
tede snad nemas narok myslet na tivot cerne-kdyz jsem ...poutnik

papouch
02. 10. 2000
Dát tip
BRRRRRRRRRrrrrrrr vyděsils papouška. To fakt máš takovou depku, nebo jen pózuješ?

Marigold
02. 10. 2000
Dát tip
...možná je účelem života něco hledat, něco opravdu důležitého...řekněme třeba řešení?

MM
02. 10. 2000
Dát tip
jak pitomě jednoduché řešení... uvaž, co by se stalo, kdyby takhle jednal každý. smrt je krásná. umírání je obvykle strašné.

Sadaf
01. 10. 2000
Dát tip
Člověče, kolik Ti je??? Je to Tvoje přesvědčení, životní (životní???) názor či postoj??? Nebo snad jen póza??? Nebo jsi zažil něco, co Tě (snad právem) opravňuje k tomu, aby jsi říkal, že smrt je vysvobozením??? Ano, smrt je vysvobozením ale proč si těch pár chvil, kterým říkáme život, nevychutnat a neprožít je tak, aby jsme si právě ve chvílích posledních mohli říci: Jo, ale byla to stejně fajn věc, ten život....

alina
01. 10. 2000
Dát tip
Človíčku, život někdy bolí strašně, strašně moc, ale někdy objevíš věci tak nádherné, že ti berou dech. Život stojí za to, abychom ho žili. Smrt je konec, či cesta jinam. Stejně na každého čeká, ale všichni máme před sebou nějakou cestu, která má celá smysl. I s tou radostí, i s tou bolestí. Neboj se, toliko věř ... a žij!!!

zirafka
01. 10. 2000
Dát tip
Trochu depresivní, ne? Připojuji se k Sadafovi a alina

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru