Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

výlet

02. 10. 2000
3
0
1378
Autor
Psí_mák

Zápisné do vašeho spolku, čili novinka. Važte si toho, pacholkové, já jinak už skoro nepíšu.

Poeta za okny rychlíku tančící stromy sklíčené nebe kamínky z bot Poeta zatoužil po smutku vzpomněl si na zimu chytil déšť za kapku radost a :-) oceán na Slunci taneček ve větvích jeskyně na moři krabice knoflíků posmutněl
zámek
23. 10. 2000
Dát tip
... fantastické ... moc se mi to líbí ... strohé (jak jen nezávidět ?) ... TIP !!

Psí_mák
04. 10. 2000
Dát tip
Díky za uvítání, udělali jste mi radost, vážně! Tak já zkusím občas ještě něco (rychlíkového) vymyslet. Čili, nezapomeňte mě prosím občas navštívit, když už to máte na svědomí! A hlavně sem chci občas dávat archív, nerychlíkový :-) , někdy veršovaný :-)) a třeba i léty vyčpělý, no a co :-)) Máš pravdu, Falko, jenže je mi to hrozná dřina, psát veršovaně tak, aby to neznělo jako dětská říkanka. No a protože Psí mák jsem hlavně pro tu radost být mezi vámi... ...jejej, a kdo že to má ta práva? :o)

Falka
04. 10. 2000
Dát tip
Práva... no ta máš přece ty, ne? Tedy pokud jsi to vymyslel dřív než 1. září, protože jinak se považuji za autora já (dokonce jsem na těch psech ten mák i kreslila) :o)) No, možná bych ti je mohla přenechat... teda práva, ne pejsky ;o)

Merle
03. 10. 2000
Dát tip
vítej chlape :-) tohle já asi neocením...

Klárka
02. 10. 2000
Dát tip
ač holka pacholka, vážim si, zní to pěkně a krásně odsejpá (až moc rychle, rychlíkově?) ten smutek na konci... důvěrnej... vítej :-) *

Falka
02. 10. 2000
Dát tip
Vykreslená nálada... mám z toho hezký pocit, takový ten příjemný smutek... i když neveršované věci moc nepíšu, mám radši, když mi slova navazují, rým působí jako připomínka, drobné sluchové dejavu... tak tohle je docela fajn. A jinak, pacholku, psí mák - to spojení jsem si vymyslela nedávno v Praze a moc se mi líbilo... ale koukám, že práva už má někdo jiný :o)))

Ber
02. 10. 2000
Dát tip
je to fajn

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru