Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dotyky

02. 10. 2000
2
0
1432
Autor
Patrik777

Můj dotyk tebou zatřás jak ledová koupel v řece. Ne však odporem ke mně, ale láskou přece. Tvá ruka blíží se více a pohladit mou tvář touží. Dotýká se mne lehce, slabost pro tebe mdloby zkouší. Ty víš jak miluji vůni tvou, a tvou něhu též. Zničils noční můru mou, věřím že to není lež. Že není lež vše cos slíbil, že jen pravda to jest. Už tenkrát ses mi líbil, tak dotýkej se a ukaž svou čest.
Miracleion
04. 10. 2000
Dát tip
Promiň, ale moc to na mne nezapůsobilo, trochu mi to připadá jako tuctová milostná poezie, nic nového, možná to má pro tebe osobní podtext, ale pro čtenáře jako já to není příliš obohacující, protože se ti nepodařilo otevřít si v této básni okno do duše, na čemž se významně podílí i elementární a nepříliš uchu lahodící rýmy a rytmus, jenž trhá předivo porozumnění. "Ukaž svou čest" na konci vyznívá trochu sexuchtivě.

alina
03. 10. 2000
Dát tip
Rozumím tomu dobře? Pokud ano, tak máš ode mě TIP

Sadaf
03. 10. 2000
Dát tip
Trošku obrousit, zahladit...stavební materiál ( tady jako téma) je dobrý, nicméně další stavební úpravy by dílu neuškodili...

zirafka
02. 10. 2000
Dát tip
hmhm, ja ti nevim... co ta jedna sloka o třech řádcích? Poněkud se vymyká, ne?

PetrViP
02. 10. 2000
Dát tip
to de mimo mě.

JiKo
02. 10. 2000
Dát tip
žirafka, tam je chybka za můru mou má být asi enter a ostatní je na dalším řádku. Ale ukaž svou čest jsem nepochopil. Celkově nevím, moc to na mě nezapůsobilo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru