Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cinkyho klub sprostých slov založen!

20. 09. 2004
1
0
1883

Milí Písmáci, račte se hlásit do klubu!

Jelikož si myslím, že vulgární literatura je velmi interesantní a poučná, rozhodl jsem se založit Cinkyho klub sprostých slov. Do tohoto klubu budou dávány pouze sprosté odkazy a vynasnažím se, aby jich bylo co nejvíc. Tak neváhejte a přihlašujte se - každý, kdo za něco stojí, musí mít členství!

Váš Cinky

 

P.S.: Vážně jste dospěli k názoru, že se nepřihlásíte? Panebože, to jste takoví suchaři? Takoví zaschlí intoši? Jste vy vůbec lidi?!?!?! Tak helejte se, takhle by to nešlo. Koukejte se přihlásit , než se naštvu. Tady jde o vaši čest a o kredit celého serveru!!!


No, trochu změna za ten měsíc a půl nastala, už zase píšu sprostě, hele - čůrák, kunda, sračka! A v klubu je 11 lidí, to je furt málo!

Elyn, přihlaš se do klubu!

Voloďa
20. 09. 2004
Dát tip
co je to zase za zbloudilce

No to je nápad! Bezva. Fakt originální, Na to si přišel sám? Tyjo, chci tam hned, ale nevim jak na to, tak příště.

Dero, přihlaš se!

avízo 1_nemilujici_jitka

Dero
19. 09. 2004
Dát tip
Cinky, pod podmínkou, že nám nedáš v nejbližší době záminku Tě opět zablokovat ... a abych nezapomněl, ani tuhle upoutávnku na hlavní stránce nenechám. Upoutávky na založení nového klubu se běžně nacházejí v kategorii "Ostatní" ... :o)

Ale to né, vždyť ani nepíšu sprostě! Mým úmyslem je nyní provozovat pouze bohulibou činnost! A napadat už budu jenom ty, co si to zasloužej. Slibuju.

Dero
19. 09. 2004
Dát tip
Když jsi to tak hezky slíbil. :o)

Děkuji mnohokrát, můžeš i přidávat díla!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru