Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Feťák Tonda

28. 09. 2004
1
0
1076
Autor
Oil_blood

To takhle žil jeden týpek jménem Tonda. Mìl postižené rodièe a jemu samému to táhlo na hluchoslepost. Nechtìl ale být hluchoslepý a tak si na protest šlehnul, ale k tomu až pozdìji. Nejdøív pøedstavíme všechny úèinkující:

Tonda:8-ti letej feák

Anèa: jeho 8-mi letá pøítelkynì

Paní Èuková: jeho handicapovaná máma

Pan Èuk: jeho neménì handicapovaný otec

Jon don chuevo maste un truecho naranja denje don puerto: jeho pes

 

No takže tady zaèíná pøíbìch onoho malého Tondy.

Jednou se ve škole(navšìvoval druhou tøídu) uèili psát písmeno Ž. Tondovi to nešlo a tak poøád nadával „doprdele“ a „do píèi“ až z toho paní uèitelku zabolela hlava. Nasrala se tak moc, že Tondu chytla za koule a mrskla s ním o zeï. Tonda na tøi dny ztratil vìdomí a pak se zas s radostí vrátil do školy, kde ho spolužáci uvítali každý jedním pìstím do bøicha. Tonda mìl z toho radost a smál se na celé kolo až plakal radostí.Asi týden po této události se Tonda seznámil s Anèou. Je to osmiletá, vyvinutá, bloòïatá sleèna s piercingem na klitorisu. Seznámili se náhodou v jednom noèním klubu, kde Anèa obèas tancuje, aby mìla na fet a Tonda tam jen smutnì koukal dírou v oknì. Hned se mu Anèa zalíbila a tak po ní hodil cihlu aby jí naznaèil, že na ní venku nìkdo èeká. Když Anèa vyšla ven, Tonda jí romanticky utíral krev z hlavy. Zdívali se na sebe a hned si to rozdali. Anèa nemìla ještì moc vivinutou vaginu (no v 8 letech je to normální) a tak jí to trochu bolelo, ale Tonda se s tim nesral. Narval jí ho tam a pøirážel, až Anèe lezl pusou ven.

No a to byl jejich první sex. Jednou ale Tonda pøestával slyšet na jedno ucho a vidìt na jedno oko. Došel si proto k doktorovi, ale ten dal Tondovi už mezi dveøma kopaèku do koulí a poslal ho pryè. Tonda byl zoufalý a tak poprosil Anèu, aby mu sehnala nìjakej fet. Anèa mu pøinesla docela brutální herák a nadopovala jím Tondu. Tonda najednou zaèal slyšet a vidìt i to, co nechtìl. Ale byl moc šastný a proto ho Anèe vrazil do zadku.

"Tóóóóndo....pppppppppppppppojï pommmmo...moci...mamince" žvatlala zas po ránu Tondova maminka, paní Èuková. Tonda už nemohl poslouchat ten její dementní hlas, nesnášel zvuk pneumatik její kriplkáry, když brzdí nebo když si s tátou dávají závody.Než maminka staèila øíct "prosím" Tonda jí srazil z vozíku a vozíkem jí pøejel 3x hlavu. Táta (pan Èuk) se jen bezmocnì smál svým sípavým, dementním hlasem a houpavì kýval rukou, jak to už dìlá 15 let. Jon don chuevo maste un truecho naranja denje don puerto zaèal handicapovanì štìkat což vzbudilo v Tondovi silné vzrušení a tak pøejel hlavu i jemu. Pejsek ještì žil a tak, aby se o Tondovi nepovídalo, že je slaboch, vzal pejska za jeho rozmmáèklou hlavièku a a toèil s ním chvíli nad hlavou. Te¡už si Tonda pøipadal brutální dost.Položil ho na zem. Nechal ho tam, nechal ho tam trápit se a vzlykat. Tonda je prostì feák.

Dnes je už Tonda starší. Je mu necelých 12, takže má rozum dospìlého kluka. S Anèou se, až propustìj Tondu z basy, vezmou a založej rodinu.

A to je vše

 

 

 

 

 

 

 


Waawe
30. 09. 2004
Dát tip
zajímavě ubohá zápletka.... návrat králů humoru :((( m.

Oil_blood
29. 09. 2004
Dát tip
nounejm: mě se to tak líbí

nounejm
28. 09. 2004
Dát tip
Píčovina, ale fantazii máš zajímavou. Celý jsi to posral, žes nechal umlátit Jon don chueva maste un truecha naranju denje dona puerta. To se mi fakt nelíbilo!

pikaču
28. 09. 2004
Dát tip
hrubé!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru