Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vášeň

05. 10. 2004
2
1
2754
Autor
Aladin88

Stojí to vůbec za to?

Zajímalo mě to vždy. Ale nikdy jsem netušil že je to možné. Aby láska a věrnost prohrála nad touhou. Vždy jsem si myslel že oni jsou pár snů. Vypadali tak šťastně. Až do doby kdy se začal měnit. Ta zněna byla krutá, nikdo mu nedokázal říct, jak se má změnit. Dřív byl neuznávaný ale zamilovaný a chodil s nejkrásnější holkou ze školy. Byla to jeho první láska. Prožili své poprvé a byli ten nejkrásnější pár. Potom ale pochopil že se mu všichni smějou a žě není vůbec uznávaný. Jeho milovaná mu pomohla k postavení ve třídě. Najednou ze dne na den byl z kluka s problémy kluk lamač dívčích srdcí. Touha po ostatních holkách ovládla zcela jeho mysl. Nedokázal se tim vyrovnat a tak mu ho mejlepší kamarádka jeho dívky vykouřila. Konec vztahu a smutek proč tomu nedokázal zabránit. Ptám se stojí to za to? 

1 názor

Z písmoně se stala poradna pro citově nedomrlé? Ó jé. Hrůza jináč.

johanne
05. 05. 2005
Dát tip
Chicku, je sice krásné, že ty osobně dílko doceňuješ, ale nedomnívám se, že by tvá kritika byla natolik podnětná, abych si ji potřebovala přečíst. Přestaň obtěžovat avízy, dík.

Chick
03. 05. 2005
Dát tip
Dle mého moudrého názoru, pravděpodně jde problematiku dnešní doby. Myslím tím atmosféru této, dnešní doby. Kterážto pomalu z Patriarchistického systému přepadá na Matriarchní a obě skupiny se nad tím nemohou vyrovnat. Je jednoduchoučké a obyčejné, leč těchto děl mílí přatelé přibývá, lidi jsou ovlivnéováni... ....Never smoke weed and this wread ,or read that, ---u know... :-)ú Dám ti TIP ať se máš líp

Chick
03. 05. 2005
Dát tip
hups tak teĎ ti ho dám:)*

FLO
07. 10. 2004
Dát tip
No, takovej je svět. Kluci nejsou o nic lepší nebo horší než holky, ale vůbec bych se tím nezabývala. prostě se to děje a není to zdaleka to nejhorší. žádná katastrofa.

Aladin88
07. 10. 2004
Dát tip
Nevím, nevím ( Klaus ), ale podle vašich reakcí soudím že v dnešním světě je normální chytit holku a .... si s ní i když na vás doma čeká vaše láska hmm....... to by mě zajmalo kolik z toho následků

Andulka
06. 10. 2004
Dát tip
Podivej, kdyby to byla opravdova laska....tak zvitezi vernost nad hormony. Tak si s tim vubec hlavu nelam....jednou na ni narazis....ale az bude ten pravy cas...vis...:-)

Liščátko
06. 10. 2004
Dát tip
Milý drazí přátelé.Za to to teda nestojí,protože tohle nebyla úvaha ale pravda.Takovýhle kluci,kteří chtějí mít holku a pak si chtějí zapíchat s jinou ať jdou do prdele.A vy všichni taky

Liščátko, ty si pěkný hovádko sprostrý. Do prdele si choď samo, a nevopruzuj tady.

Romq
05. 10. 2004
Dát tip
Zjímavá úvaha.Něco na tom bude.

ssaamm
05. 10. 2004
Dát tip
mě se to nezdá

johanne
05. 10. 2004
Dát tip
stojí to za to? to je věc každýho... já si myslím, že ne :) je to trošku jako líčení z americkýho filmu, ale... ale

Miroslawek
05. 10. 2004
Dát tip
stojí či nestojí, toť otázka

FLO
05. 10. 2004
Dát tip
Připadne mně přihlouplý, tohle napsat.

Přeno
05. 10. 2004
Dát tip
To je jako úvaha?

www.bravo.cz, www.topdivka.cz ...atd. :-( Jistě stává se to, ale proč to publikovat? Navíc jsi jako autor úvahy moc uvažování nepředvedl. Tak snad příště lépe. Zdar.

Aladin88
05. 10. 2004
Dát tip
Ptal jsem se na to jestli to za to stojí ano či ne ne na to kam to mám umístit.Stejně si myslim že by bylo lepší kdyby si to každej prožil a pak soudil.A jak už bylo psáno výše něco na tom bude a taky je a Vám všem fakt dík za odpovět.

Nicollette
05. 10. 2004
Dát tip
ježiš a kdo by to neprožil.... nedělej z toho tragédii, sou i horší věci než jak mě budou brát ve tříde nebo byl/a jsem nevěrná.. proboha....zamyslel ses někdy....?............ třeba nad něčim vážnym? otřesný

Přeno
05. 10. 2004
Dát tip
Tady ovšem nikdo nesoudí tebe, milý Aladine, soudíme tuhle úvahu, která stála za kulový a nic novýho nikomu neřekla. Vlastně ani nic starýho.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru