Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

můj první erotický zážitek

05. 10. 2004
8
1
1245
Autor
AAfro

nesmějte se, mě bylo hodně trapně!

Bylo to jednou večer, bylo mi 19 let a vracel jsem se zrovna ze schůze našeho matematicko-fytikálního kroužku. Podíval jsem se na moje hodinky co jsem dostal od mojí maminky..bylo pozdě  a naši nebyli doma, neměl jsem co dělat a trošku mě vadilo to, že jsem ještě panic. Prohrábl jsem svůj batůžek (dostal jsem ho od babičky, když si kupovala mobil tak ho k němu dostala gratis a dala ho mě! ) a našel jsme v něm peněženku od tatínka, kde místo pasové fotografie na malém papírku stálo: "dělej čest své rodině, dělej čest své vlasti! Dělej čest svému afru!" políbil jsem tohle moje životní motto a podíval jsem se do své peněženky.

      Zrovna jsem dostal kapesné do dědečka ze Slovenska.. měl jsem 500 Korun českých a ještě něco od minula. Metrpělivě jsem přešlápl z nohy na nohu a vydal se směrem ke kraji našeho malebného města, kde stál takzvaný "Veselý dům" rozhlédl jsem se, jeslti není přítomen někdo z našeho vědeckého kroužku nebo ze školy a rychle jsem vzklouzl dovnitř a zavřel za sebou, intimní osvětlení a spusta polonahých krasavic mě naprosto ohromila a můj obrovský stan na kalhotech nemohl být neviděn. Došel jsem k pultu kde na mě svůdně pohlédla asi tak 50ti letá krasavice ..vyklopil jsem obsah své peněženky(tedy ten velkorysý dar od dědečka) a ta exotická dáma na mě mrkla a poslala mě do pokoje číslo 14.

      "Ahoj jmenuji se Klaudie" zavrněla úplně nahá  dívka na matraci, přišla ke mě a hned mě začala svlékat. Ach jak mi bylo trapně!!

      Myslela jsem, že bude z mého Einsteina (měří 22 cm) nadšená, ale opak byl pravdou .

 "Co je jako tohle?" zeptala se

"Einsteinovo soukromé afro" odpověděl jsem zdráhavě.

Klaudie se zasmála " To že máš afro na palici je mi úplně jedno, mě zajímá akorát tak tvoje péro, jasný?"

      A Jak mě tak držela najednou vytáhla ze šuplíku pouta a ani jsem se nenadál a už jsem ležel připoután k posteli. Najednou jsem uslyšel  vrčení.. Ona nesla holicí strojek.. !! Ať jsem dělal co jsem dělal, mžikem oholila Einsteinovo afro..brečel jsme ponížením! Vždyť jsem si ho pětoval již od mých 15tilet! co mi na to řekne maminka? a babička? panebože..

      Asi jsem upadl do bezvědomí, nevím co se stalo,a le ráno jsem se probudil úplně nahý a s oholeným Einsteinem  mezi odpadky..třásl jsem se zimou a moje hlavové afro utrpělo hodně škod.. běžel jsem toho mrazivého ráno přes selé město úplně nahý a nakonec tento neuvážený výlet měl tolik následků, že by se mi o nich ani nezdálo. Hned druhý den mě vyloučily z menzy, ze spolku malých chytrolínou i z mého milovaného matematicko-fyzikálního spolku. Navíc jsem na další erotická dobrodružství musel čekat pár měsíců, než Einstein docela zarostl novým krásným a hebkým afrem. Dobrou noc


1 názor

karmen
25. 03. 2006
Dát tip
teda - t a co je pravda a co je lež?

TB
03. 03. 2006
Dát tip
zatím nejvtipnější věc, co AAfro napsal... :o)

Pisces
08. 01. 2006
Dát tip
:-)))

AAfro
20. 09. 2005
Dát tip
co se ti nelíbí na afru?

brekka
19. 09. 2005
Dát tip
no... sranda to bola... ale dufam,ze to afro,uz nenosis:) sory to len tak:)

sice nevím jestli je to pravda, ale celkem sem se nasmála!!

bluemind2
10. 10. 2004
Dát tip
Hehe tak toto he dobré.

andromeda
07. 10. 2004
Dát tip
teda Canni - bavím se - afroTIP!!!!

andromeda
07. 10. 2004
Dát tip
a avi

Brkoslav
06. 10. 2004
Dát tip
:-) A kolik sis vymyslel?

Isi_Charfox
05. 10. 2004
Dát tip
:)))) pobavilos mě:D *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru