Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

S Bohem milence

11. 10. 2004
1
0
1512
Autor
seal

Jak rád bych ještě jednou cítil

hebkost tvých vlasů na rukou;

pak provždycky bych vzdal se času

se světlem krásy žhnoucím tmou.

 

Už není spoleh na vzpomínky

na modré nebe na lukách

Vytrhli tebe, a můj život

odnesla střela, pokryl prach.


Jajoch
15. 10. 2004
Dát tip
Náhodou! Mě se to líbí. Nevím, kde se opakuješ obrazem louky (jiná Tvá díla?), ale je to docela upřímný, přijde mi to docela do Březiny - stavbou verše a tak. Tip!

seal
10. 10. 2004
Dát tip
Asi bych měla vzít všechny ty opuštěné verše a sepsat je dohromady:) Nebo na chvíli přestat psát úplně. Vidím to taky, moc mi to nejde. Díky:) Za to, že jsi to alespoň přežil:)

Petr_Pan
10. 10. 2004
Dát tip
Ale notak - neshazuj to ( se ) níž než je to potřeba a - psaní bys neměla brát jako povinnost - pokud se v tom teď třeba necítíš, dej si pauzu - určitě je to potřeba - čas od času.. Jsem rád, že se za upřímnou kritiku nezlobíš jako mnozí :-)

seal
10. 10. 2004
Dát tip
Jo, pauzu bych potřebovala...tak tříměsíční dovolenou:) Ale jsem zrovna pod nátlakem, tak trochu vybuchuji...:) Nezlobím se, nikdy. Jestli chci někdy zaznamenat pokrok, tak se mu nesmím bát podívat do tváře. Ne?:)

Petr_Pan
09. 10. 2004
Dát tip
Vadí mi, že se opakuješ obrazem louky ale moc se mi líbí první verš druhé strofy - ale - zase je tady takovej.. opuštěnej. škoda

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru