Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

panda s nožem v břiše

09. 10. 2004
3
1
1435
Autor
s0i_kowb0i

panda s nožem v břiše střevem na zem píše bolí bříško bolí


mluvil jsem o křídlech zatímco obličej mi odnesl vítr a zavřel se s ním do šuplíku,kde ho házel ze strany na stranu(a odpanil)s nulovou hodnotou mateřské lásky.(pivó+rům)Plastický chirurg nádražních rebelů mě dal do kupy(mrk mrk)ale když se po sto letech polární šuplíkové noci rozednilo(už jsem tam měl taky pěkně naprděný)zjistil jsem že mám tvář na lopatce.Trumpety,blázni,komety..uííí,nic takovýho jsem neviděl,přísahám bohu inkvizice permanentního neštěstí.Přísahám na amstrongovu jedinou kouli,neměl jsem vize,a na zdech šuplíku není matematický nákres úterní duhy.
počkat počkat..něco jsi zapoměl říct králi vesmírné paralely(nastalo ticho a všichni s napětím očekávali co panda řekne)
Mluvil jsem o křídlech(a než mě farář Petr dal Bibli do igelitu)křídou jsem pro tebe chytrá horákyně vyšmudlil parabolu deštného oblouku.Kdybych to věděl,kdybych já..hloupý hloupě trapný projektor představ s pandím xichtem na lopatce to jenom tehdy věděl..
Baterkou si mě udeřila do hlavy(jistě jistě..kačeny přijdou když si v nouzi),a v alejích víno zapršelo,děkuji ti za tu originální cetku,křídla si nech a pozdravuj zelenou a hnědou..jo jo..ty v duze nejsou ty nenažraná můzo..


..uf

ani nevíte jaxemiulevi lo


1 názor

zlý_mýval
28. 09. 2010
Dát tip
Ten prolog je super

neboj! Aštar Šeran tě zachráňý! Miluji Tě a mám Tě rád! Y#? www.vesmirnilide.cz

KayTee
13. 10. 2004
Dát tip
vau *

Nevím, komu dělá radost panda v břiše Ale bohemistům zajisté nedělá radost „bibly do igelitu“, neboť bible bez bible jako růže bez růže a růžy taky do igelitu nedáváme. Křesťanům „bibly do igelitu“ taky asi moc radosti nenadělá, ti by napsali aspoň „Bibly“.

s0i_kowb0i
10. 10. 2004
Dát tip
díky za upozornění sluníčko

Garth
09. 10. 2004
Dát tip
Zajímalo by mě, co na to řekne král bramborových lidí. Myslím, že tě tu chce držet. Držet tě tady deset let.

s0i_kowb0i
09. 10. 2004
Dát tip
:)

chaImin
09. 10. 2004
Dát tip
uf ***!

romi
09. 10. 2004
Dát tip
tak tak => uff :o)) a dám ho *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru