Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velký bratr

15. 10. 2004
0
1
1650
Autor
Farinelli

Prosím, zkuste nebrat následující řádky jako pornografii. Beztak nejde o mou práci... Níže uvedený literární skvost několik let zdobil z vnitřní strany dveře jednoho z pánských záchodů na filozofické fakultě v Olomouci. Jedná se bezpochyby o kolektivní dílo, neboť napřed (asi tak před 6 lety) se tam vyskytoval pouze první řádek, pak přibyl druhý verš, pak byl útvar doplněn na čtyřverší a možná tak před 2 - 3 lety přibyla i druhá strofa. Bohužel před nedávnem došlo k destrukci tohoto díla a z celého opusu zbyly opět pouze první dva řádky doplněné nově vulgárními nadávkami, které ne příliš vybíravými výrazy osočují autora z homosexuality a podobným způsobem se snaží naznačit nevhodnost umístění takového textu na dané místo. Protože soudím, že toto dílo si zaslouží větší pozornost a uchování i pro příští generace, umisťuji jej na Písmáka, který už koneckonců musel skousnout horší věci... Zároveň se tím omlouvám autorovi (autorům) díla, kteří jistě mají větší morální právo jej publikovat a na jejichž případné apely volající po stažení díla rozhodně budu reagovat...

Velký bratr tě sleduje

velké péro masíruje

masíruje péro

na způsobů stero

 

Velký bratr stříká

to je erotika!

Do kýblíka, džberu

zatímco já seru


1 názor

Farina
17. 02. 2020
Dát tip

A kde jsou ty přechodníky?


cempe
02. 06. 2005
Dát tip
Jojjo. To to jest dílo bohémsky germánéý. Bohémské v onu chvíli a germánské v barbarství, že ani kousek oddychu na onom místě.

Farinelli
04. 03. 2005
Dát tip
Narvah: tak si tam rozhodně zajdi! je tam moc příjemné posezení (no... horší záchody než tam už jsem dlouho neviděl...:-) až tam budeš, můžeš třeba něco připsat...:-)

Narvah
02. 03. 2005
Dát tip
také se pohybuji na ffup, ale ne v popsaných prostorách... spojovat orwelovu vizi s pérem, no nevím... ...ale jako sociolingv. fen. na katedře romanistiky je to legrační :)

JeanJoche
14. 11. 2004
Dát tip
Tak to je teda dost dobrý...

Farinelli
17. 10. 2004
Dát tip
blbost to sice, ale na druhou stranu je to i úžasný sociolingvistický fenomén, zejména vzhledem k výše popsanému způsobu vzniku. asi ne náhodou se ono místo nachází na katedře romanistiky FF UP, ale je společné také pro katedry bohemistiky a germanistiky.

Yasmina
16. 10. 2004
Dát tip
No na ten záchod to dozajista patří a obávam se že nikam jinam. Příde mi to jak totální blbost. A i to to taky je.

Noe1
15. 10. 2004
Dát tip
JJ ... né nadarmo se říkalo "Velký Bratr, náš vzor"

Zazu
15. 10. 2004
Dát tip
Mě to pobavilo, když je člověk na záchodě moc dlouho, musí něco číst, ne? :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru