Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O Červivé karkulce

17. 10. 2004
3
0
2171

Byla jednou jedna hodná a roztomilá holčička. Nosila červený čepeček a karkulku. Proto jí říkali Červená karkulka.

Babička Karkulky bydlela v jednom paneláku na jižáku.

Nechtěla na samotu, zdálo se jí, že na samotě jsou "samý burani" jak jim říkala. Jednou se Karkulka rozhodla, že půjde potěšit babičku. Vzala holandské listí, dala si jej do pr*ele, aby mělo říz a šla.

Tramvají jet nemohla, protože zrovna opravovali koleje, metrem se Karkulce jet nechtělo, protože byla sobota a metro mělo dlouhé intervaly, tak musela jít Karkulka pěšky.

Došla na polovinu cesty, na Václavák, kde jako obvykle stál Dealer. Byl parný den, Karkulka neodolala, šla k němu a koupila si lízátko s holandskou příchutí. Lízala svoje lízátko, byla v pohodě.

Vtom si přední stoupl nějaký cizí člověk. ""Dobrý den, holčičko, holčičko, kampak?" zeptal se. "Dobrý den, cizáku. Nesu holandské listí babičce. Chceš si se mnou dát?" odpověděla vysmátě Karkulka.

"Nechci. Poslouchej, holčičko, jakpak se jmenuješ?" ,

"Karkulka, vole." opět zadula Karkulka. "Karkulko, nechceš k babičce hodit?Mám tady nedaleko zaparkované auto.", "Dobře, ale já du jenom za pět stovek dozadu.Ok?". A odebrali se k cizákovu autu.

Cizák odvezl Karkulku do nedalekého lesa. Zastavil, a potom Karkulku znehodnotil. Vyhodil jí z auta a odjel. Karkulka nenašla cestu domů, a tak jestli se ještě Karkulka nerozložila, tak tam hnije až dodnes.


Mikš
19. 10. 2004
Dát tip
Jaký znehodnocování pohádek? Původně karkulku sežral vlk, kterej nakonec shnil ve studni. To se ti líbilo, ty trapiči zvířat? Za trápení malý nevinný holčičky s holandským lízátkem tip. :D

Dero
17. 10. 2004
Dát tip
Víš, jen taková drobnost ... tomu čepečku se právě říká "karkulka" ... takže nosila podle Tebe čepečky dva ... ? ;o) (jinak je to ptákovina s odpuštěním, když už parodovat, tak pořádně a promyšleně)

Barman
17. 10. 2004
Dát tip
Líbil se mi názor babičky, ale jinak sem tam nenašel nic zajímavého

náhodou sem to vymakával dosytosti!

Dero
17. 10. 2004
Dát tip
Okej, okej ... ;o)

V_I_Lennon
17. 10. 2004
Dát tip
ou jes!!! ty sesh booch!!!

ondrech
17. 10. 2004
Dát tip
fuj, to je hnusný znehodnocování pohádek!!!

sk8ergirl
17. 10. 2004
Dát tip
...jako vůbec

Titiyo
17. 10. 2004
Dát tip
je to hnusný....zlý

Vespa
17. 10. 2004
Dát tip
Mno jo. tak tahle pohádka je silně uvěřitelná. :o) Jistě víc než původní verze. :o) tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru