Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jo, Italové

02. 11. 2004
0
0
2348
Autor
critica

Historka, kterou mi vyprávěl kamarád

Kamarádův kolega z práce(dále jen Honza) se jednoho léta vypravil s cestovkou autobusem do Itálie.Celá cesta proběhla celkem nezajímavě, až na jeden mikrozážiteček na WC.

Autobus přejel Italské hranice a na první plánované zastávce spojené s močením, kouřením a kupováním blbostí v shopu u benzínky, se většina účastníků zájezdu odebrala na WC.

Honza vykonal potřebu, umyl si ruce a protože neviděl žádný papírový ručník, strčil ruce pod plechový automat na zdi.Jelikož automat se sám nespustil, zmáčkl větší knoflík na čelní straně.Když i po tomhle automat odmítl spustit proud teplého vzduchu, rozčílil se Honza slovy :

"To je hrozný, ručník sem nedaj a sušák jim nefunguje! Místo záchoda maj díru do země! Italové blbý, hlavně, že jsou bez problémů v unii !" a bušil vší silou do automatu s nadějí, že si snad dá říct.

V tom se k němu naklonil jeden spolucestující z autobusu a polohlasem mu sdělil : "Myslím, že s týhle krabice horkej vzduch nevymodlíš, to je automat na prezervativy."  :))

 


sidonia
16. 11. 2004
Dát tip
:)))

Jeheheman
02. 11. 2004
Dát tip
snad až moc mikro:))

Etiennee
02. 11. 2004
Dát tip
Hm...myslim,ze by si tato prihoda zasluzila klasicky zaciatok a to: "Byl raz jednou jeden "hloupy" Honza..." :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru