Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přítelkyně

17. 10. 2000
0
0
1520
Autor
MaxipesFik28

Dobří přátelé jsou něco jako první jarní květiny jak rychle ubíhají všechny s nimi strávené vteřiny pomáhají ti se vsemy tvymi spliny nemyslíš s nimi na života stíny. Díky má přítelkyně! (Snad nebudeš jen další lidská svině) Budu v Tobě mít daleko víc co víc k tomu mám teď říct ? Díky má přítelkyně ! Už netvářím se tak nevinně necítím však provinění snad na tom se nic nezmění. Díky má přítelkyně ! Rým teď skládám tu plyně vycházejí ze mě úplně sami jak sluníčko za horami. Díky má přítelkyně ! Převaluji se v posteli líně Tvé tělo rychle by mě probralo kdyby si v postýlce se mnou hrálo . DÍKY MÁ PŘÍTELKYNĚ !!!
Vcela
19. 10. 2000
Dát tip
Souhlasím s Ufem-ta svině je bez chybičky!!!

Miracleion
18. 10. 2000
Dát tip
Sorry, maxipse, ale mne to taky nijak moc neoslovilo - je to polopatické, máš hrozné chyby v jazyce, což dost ruší, pointa veškerá žádná a verše nic moc. Ale nenech se odradit piš dál, ale už spíš prózu.

Mámalibor
17. 10. 2000
Dát tip
P L Y N Ě a zdravě F Í K U psíku...ale teď bez ve smradu nebrat...

Když najde se aspoń část na básni dobrá , tak vím , že aspoň něčím jsem upoutal . Díky i za špatnou kritiku , ale na neveršované moc talent nemám . No jak je vidět , tak na veršované taky ne . Snad to nějak doklepu . ( ufo )

Mámalibor
17. 10. 2000
Dát tip
Doklep si to kam chceš -.-, ale přesně jako moje problémy...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru