Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nemoc šílených krav

17. 10. 2000
4
0
1909
Autor
MaxipesFik28

Mařčo , mám pro Tebe špatnou zprávu měli jsme nemocnou krávu kráva před chvílí chcípla nám co já s ní teď nadělám ? No , Mařčo , přece do hrobu jí nedáme äť z ní aspoň nějaký užitek máme prodáme maso z ní sousedům a nebo vyměníme za pivo a rum. Ale Lojzo , vždyť ta kráva četla jsem to z Rudého práva měla nemoc šílených krav bude padat plno lidských hlav. Mařčo , aspoň sousedů se zbavíme na jejich poli pak postavíme nový , velký , hezký kravín hned přechází mě můj splín ! Chcíplá kráva pak vyplatí se špatné pocity ve mě nemísí se celé stádo zakrátko vychováme nemoc šílených krav ve velkém tu máme. Poté , jednou přišla kontrola já nevolal na ně hola,hola nejraději bych poslal je pryč a nebo vzal na ně rovnou bič. Celé stádo vymlátili všechny krávy nám pobili už chytá mě zase splín z chcíplé krávy nemám nic teď vím. Mám z ní škody víc než užitku hned pálím svou krásnou vizitku podnikatel - velkochovatel krav dostal jsem se do večerních zpráv. Po večeři zašel jsem k lesu silný provaz sebou si nesu život opustil jsem v krátku raději hodil jsem si oprátku .
Choromysl
13. 11. 2000
Dát tip
tohle teda beru ! Jedno z nejlepších !!! TIP !!!

Kali , před Tebou smekám . Buď to jdu hned přepsat a nebo raději vymazat . A nebo to tady nechám kvůli těm Tvejm skvělejm úpravám . No kdo umí , umí a kdo neumí ...jen tiše závidí .

kalinka
19. 10. 2000
Dát tip
no, až na pokus o vtip je to docela blboučký....:o( Fakt mi to přijde takový nepatřičný a úroveň písmáka snižující. Když už to ale muší bejt, tak si dovolím zásah /spíš totální přepis s použitím tvých "modelů"/:o) : Máňo,drž se, mám dost smutnou zprávu. Měli jsme - ňák náhle - ochořelou krávu.. Právě před chvilenkou chudák pošla Buď jí žrádlo nebo došla?! Ale, Máňo, víš co?!! Žádná kafilerie! Měl jsem nápad, jak si skon někdo užije! Za "friendly" cenu berou ji naši sousedi, víš, ty co si furt v biftecích lebedí..:o) Lojzku, co díš?! Vždyť ta naše kráva, už od včera o tom vím z Rudého práva, právě tím že mohla zesnouci. Šílenou kravskou nemocí. Máňo, no vidíš, to není od věci! Nákazou sousedů, jich´ exem si pomoci na jejich půdě ku novému kravínu. Majitel kravína?!:o)Co ti pak po splínu?!:o) Když bude zesnulá Stračena výhodná a rozšíří polnosti, to náladu narovná. A když už o tom, co víc expandovat, na šílenejch kravách se trošku napakovat?!:o) Máňo, blbý! Stádo fachčí..,až pak kontrola na čísi bonz vtrhla do mý stáje. Jako Ebola. Okecat to nešlo, nechtěli jít pryč, že prej na mě najdou v paragrafech klíč. Klidně si teď, Máňo, na mě zasakruj! Ouřad rozhodl to: Stádo k masakru! Tak mě teďka trošku bere splín. Holou řiť mám, hanbu, a co honem s tím!?:o( Snil jsem vzdušný zámky, chtěl mít užitek. Z jedný chcíplý krávy - 3 bedny vizitek Jsem z chovatele krav černou ovcí TV show! Známí dřív zřídka zašli! Teď ani nepíšou! Blbej žvanec, Máňo, teď mi v hrdle vázne, bez večeře rozhod´jsem se pro řešení rázné. Za krávu, sousedy..na jejich památku... Měj se! Jdu do lesa! Hodit si oprátku!

kalinka
19. 10. 2000
Dát tip
no, až na pokus o vtip je to docela blboučký....:o( Fakt mi to přijde takový nepatřičný a úroveň písmáka snižující. Když už to ale muší bejt, tak si dovolím zásah /spíš totální přepis s použitím tvých "modelů"/:o) : ---------------------- Máňo,drž se, mám dost smutnou zprávu. Měli jsme - ňák náhle - ochořelou krávu.. Právě před chvilenkou chudák pošla Buď jí žrádlo nebo došla?! Ale, Máňo, víš co?!! Žádná kafilerie! Měl jsem nápad, jak si skon někdo užije! Za "friendly" cenu berou ji naši sousedi, víš, ty co si furt v biftecích lebedí..:o) Lojzku, co díš?! Vždyť ta naše kráva, už od včera o tom vím z Rudého práva, právě tím že mohla zesnouci. Šílenou kravskou nemocí. Máňo, no vidíš, to není od věci! Nákazou sousedů, jich´ exem si pomoci na jejich půdě ku novému kravínu. Majitel kravína?!:o)Co ti pak po splínu?!:o) Když bude zesnulá Stračena výhodná a rozšíří polnosti, to náladu narovná. A když už o tom, co víc expandovat, na šílenejch kravách se trošku napakovat?!:o) Máňo, blbý! Stádo fachčí..,až pak kontrola na čísi bonz vtrhla do mý stáje. Jako Ebola. Okecat to nešlo, nechtěli jít pryč, že prej na mě najdou v paragrafech klíč. Klidně si teď, Máňo, na mě zasakruj! Ouřad rozhodl to: Stádo k masakru! Tak mě teďka trošku bere splín. Holou řiť mám, hanbu, a co honem s tím!?:o( Snil jsem vzdušný zámky, chtěl mít užitek. Z jedný chcíplý krávy - 3 bedny vizitek Jsem z chovatele krav černou ovcí TV show! Známí dřív zřídka zašli! Teď ani nepíšou! Blbej žvanec, Máňo, teď mi v hrdle vázne, bez večeře rozhod´jsem se pro řešení rázné. Za krávu, sousedy..na jejich památku... Měj se! Jdu do lesa! Hodit si oprátku!

kalinka
19. 10. 2000
Dát tip
no, tak to se nepovidlo:o( má to tam bejt jen jednou a v 1. sloce má bejt: "buď jí žrádlo nebo energie došla!" Tak se omouvám, že jsem to zprznila ještě víc!:o(

JiKo
19. 10. 2000
Dát tip
Káli tej energie ... :-))

Mámalibor
17. 10. 2000
Dát tip
Čoveče to je , ale smrtelně nakažlivá nemoc a projeví se u lidí až za deset let. Pozor proto seš teď chodící nakažlivý vir. Virtuozi TIP za odvaz.

Jen houšť a větší kapky . Díky za kritiku . Beru i kritiku zápornou , at se každý vyjádří .

Mámalibor
17. 10. 2000
Dát tip
nemyslím, že byla záporná - příště si nekupuj PIGMONTY - stačí normální stračena...

Dík ty moje malá mámo s Tebou to jde nějak samo !!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru