Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milenka

17. 10. 2000
1
0
1618
Autor
MaxipesFik28

Po našem prvním setkání , které se protáhlo hned do tří dnů.

Dobré ráno , miláčku poslouchám z okna zpěv ptáčků zavřená mám přitom očka vrním spokojeně jako kočka. Vzpomínám na krásný víkend snad neuslyším od Tebe poslední " end " snad se ještě uvidíme nového možná neco i zkusíme. I když nic nového my nezkusíme ničit náš vztah nemusíme náš krásný , milenecký vztah kdo udělá další tah ? Věřím , že budeme pokračovat dále když myslím na to , mám slzičky namále chtěl bych Tě ještě někdy hladit třeba i s Tvými problémy Ti radit. Chci všechny Tvé rány hojit budoucností s Tebou se projít být Ti prostě přítelem celou duší i tělem . Skládám Ti tu báseň veršem snad nestanu se Ti snadným terčem všechno co jsem říci chtěl , jsem řekl snad jsem se v Tobě , krásko , nesekl. Je mi teď stále moc hezky lítaj ve mě jiskry , blesky z našeho krásného setkání já snad dám se na pokání. Budu prosit Boha za odpuštění protože nic krásnějšího není než když dva lidé si dávají trochu lásky přestože naše životy vkládáme v sázky. Bůh nám náš hřích odpustí andělíčky zároveň pustí budou držet nad námi ochranná křídla střežit všechny naše společná sídla.
Miracleion
18. 10. 2000
Dát tip
Máš myšlenky a nápady, ale forma je sráží, navíc ty myšlenky a nápady jsou takové, jež už byly popsány tisíckrát a další takováhle poezie na toto téma nemá smyslu. Poezie odkrývá, nastoluje nečekané souvislosti. Poezie je v umění tím, čím filozofie mezi vědami. Nezapůsobilo to na mne a neobohatilo mne to, promiň. P.S. S tím o kritice máš pravdu, Maxipse. Ale já si za svou kritikou stojím a to promiň je tam proto, že chápu, že chyba v neporozumění může být stejně tak na mé straně, jako na tvé. Ač si za svou kritikou stojím, nechlácholím se mylným názorem, že se shoduje s pravdou a skutečností, jsem si prostě vědom, že to je jen další názor a to se všemi zákonitými omezeními, jež z toho faktu vyplývají. Věřím, že to, o čem píšeš silně prožíváš a tato lyrika zrcadlí tvé city, jen se ti je prostě nepovedlo mně jako čtenáři přednést...

Díky za hodnocení Miracleion .

Who is fucking all the night, wil be happy all the next day.

Mámalibor
17. 10. 2000
Dát tip
ONE-TIPE-

pauper
17. 10. 2000
Dát tip
ty rymy tahaji za usi... promin...

Proc omlouvas se za svuj nazor , copak si za nim nestojis ? Kdyz uz kritika tak naplno a stojim si za ni . Proc do ust vkradat si nejaky soucit ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru