Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pro všechny

17. 10. 2000
1
0
2415
Autor
MaxipesFik28

Nezačínám sice s psaním , ale uvádím tady dnes poprvé , tak snad budou i nějaké ohlasy . Je to pro Vás !!!

Chtěl otevřít bych se světu nenašel jsem však správný klíč v tom uspěchaném čase , v letu není už dávno všechno pryč ? Já chci radost lidem dávat raději dávat nežli brát zpětně budu ji potom nasávat na kritiky z vysoka .... . Tak lidé , už se radujte ! Přišel nový poeta. Pozozně verše sledujte že by našel klíč už od světa ? VÝZVA : Tak přátelé , už se smějte celé tělo si potrhejte od Vašeho smíchu přeci nebudem žít v tichu .
bud jsem nepochopil mamalibora, nebo fika

Mámalibor
20. 10. 2000
Dát tip
"smích Blázna" bych to nazvala přesně tak to cítím. Já být Tebou tak se lásky coby poezie, tak uboze nevzdám.To v jiném ubohém kabátě a s napodobením teho k čemu mám odpor. Poeta v nepřátelském převleku - Rambo s dýkou na vlastním krku- Skončíš tak jak si určíš - zůstane Ti tam a už Ti zůstanou do smrti jen říkanky do školky a těma se zadusíš, protože neusneš a zblázníš se - ZRADIL JSI SÁM SEBE - kdo jaký se narodil a včem žije tam zůstane PYŠNÝ PÁV už nebude , protže v jádru si dobrý člověk, i p.s.m. je pro Ty co jim schody stavět nikdo nebude.

fox
20. 10. 2000
Dát tip
:)

Amalka
19. 10. 2000
Dát tip
Fiku, nezlob! ;) Vila

Sarken
19. 10. 2000
Dát tip
chicht Crrrrr Bzík

kalinka
19. 10. 2000
Dát tip
to mámmalibor: juch, tys to vychytal/a/ naprosto přesně!.o)))))

Hula hula bum bum bum, zapálím já celý dům.

Jákob
17. 10. 2000
Dát tip
:o)))))))))

Diky , diky , diky jak ja miluju kritiky .

Psí_mák
17. 10. 2000
Dát tip
na to chceš klíč od světa? ty jsi ale popleta na to je toaleta :-))

Miroslawek
17. 10. 2000
Dát tip
brum, brum

Víla
17. 10. 2000
Dát tip
Tak já je teda budu szedovat velmi pozozně...;))

Já ještě nedostal jsem tu správnou sračku i když živoz nežiju si bez mráčku spíše však vypadá to na zácpu kam já se svým živozem se teď nacpu ? :-)) To je méme psímu máčku nemáš náhodou taky sr... ? :-)))) Děkuji všem za Vaši chválu nebo kritiku , ale především pak za TIPY jsou to pro mě jako labutí písně staré České HITY . Nebo je lepší mít normální stolici manželku před sebou stojící která před Vámi už zase zmateně pobíhá neví co na sebe v šatníku se probírá ? Také děkuji své nové Víle , že by ? která mě bude teď okem merčit já už bych po té dlouhé době potřeboval zas vyvenčit !!! :-)))

Také děkuji své nové Víle ( že by ?) která mě bude teď jedním očkem merčit já už bych však po tak dlouhé době potřeboval zas vyvenčit !!!

JiKo
17. 10. 2000
Dát tip
Tak piš,,,, ne?

Mámalibor
17. 10. 2000
Dát tip
Ty nato nepotřebuješ nikeho...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru