Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak jsem stavel barak

17. 10. 2000
1
0
1598
Autor
MaxipesFik28

UPOZORNUJI není to z mé hlavy těm kdo však to nečetli přeji ať se dobře baví . Jednou mi to přišlo na netu já rád to dál zas posílám světu .

Vážená pojišťovno ! odepisuji Vám na Váš dopis , kde jste mě žádali o upřesnění mého úrazu.Do oznámení úrazu jsem uvedl , že jsem si ho způsobil sám .Jsem zaměstnám jako zedník a zmíněný den jsem na stavbě pracoval zcela sám na stavbě domu.Po dokončení mi zbylo asi 250 kg cihel na střeše . Sešel jsem tedy dolů , tak jsem přes kladku vytáhl nahoru prázdný sud , do něhož jsem hodlal uložit zbývající cihly. Lano jsem dole pevně zabezpečil a šel jsem nahoru naložit cihly do sudu . Po uložení všech cihel jsem sešel opět dolů , abych spustil sud s cihlami . Ve smlouvě máte uvedeno , že vážím pouze 75 kg . V momentě , kdy jsem lano odvázal a držel jen v ruce , jsem se ujistil o působení gravitace .Výše jsem napsal , že sud , který sám o sobě váží 25 kg , byl naložel 250 kg cihel. jak si jistě domyslíte sami , moje váha 75 kg nemohla udržet tak těžký sud a než jsem si to uvědomil , byl jsem v prudkém pohybu vzhůru a sud , který byl na úrovni střechy naopak v prudkém pohybu dolů . Zhruba na úrovni třetího patra jsem se setkal s protipohybujícím se sudem , což vysvětluje to naražení hlavy a zlomeninu krční a lícní kosti . Dále jsem pokračoval směrem vzhůru až jsem se zastavil prsty v kladce . I přes velkou bolest jsem se však držel dál lana jako klíště . V tom samém momentě dopadl naložený sud s cihlami na zem a rozbilo se mu dno . Vyše jsem napsal , že sud sám o sobě váží 25 kg a ja , jak máte uvedeno ve smlouvě , 75 kg . Pusobení gravitace pokračovalo dále a jak si jistě domyslíte , situace , kdy ja se 75 kg jsem nahoře a sud vážící 25 kg dole, nemohla dlouho setrvat . A tak jsem se v mžiku ocitl v prudkém pohybu dolů a prázdný sud naopak v prudkém pohybu nahoru . Zhruba na úrovni třetího patra jsem se opět setkal se sudem , tentokrát prázdným . To vysvětluje zlomeniny obou kotníků . Dále jsem pokračoval směrem dolů , kde jsem prudce narazil na zem , což vysvětluje ta rozdrcená kolena a sedací kloub . V bolestech a bez vůle jsem pustil lano , na jehož druhém konci visel přes kladku prázdný sud bez dna . Působením gravitace se ocitl v prudkém pohybu dolů , přesně do míst , kde jsem bezvládně ležel .A to na závěr vysvětluje ta tři zlomená žebra .
Humble
09. 05. 2003
Dát tip
avi :o)

Cirilla
09. 05. 2003
Dát tip
:)))) Modří už vědí! *

mamalibor: co ti udělal ten fik, vzteklej pes :)) libilo se mi tohle: ..jiskřičky můžu zvětšovat!!! Tibetská metoda...voda-vzduch-oheň...Chtěl si zlato, vrhnul si kus obyčejného kovu do DUHY a ta se protrhne

Mámalibor
22. 10. 2000
Dát tip
ADIEU partizáne stebou se loučím navždy. Děti nebiji, ani neposlušné...Ty já jsem vychovávala do třech let. Pak už jsem znich měla jen radost...dám si s někým jiným-OKO BERE- i ten mariáš si mi zhnusil////////////////////*!

Mámalibor
21. 10. 2000
Dát tip
Zřejmě sis tu hlavu přádně natloukl.Koukám - doděláváš miláčku.Semnou si nehrej!Jsem čistá a kdo mně ublížil špatně dopadl...hraješ si hochu s černou magií!!!NIKDY nenapodobuj živé ani mrtvé lidi!!! Neviditelný svět se Ti pomstí!!! Především ne ty snimiž Jsi ve spojení!!! VAMPYRIZOVÁNÍ Tě ve spánku zničí!!!Zahrál Jsi hru Sám proti Sobě!!!Ztrácíš pud sebezáchovy a stávaš se mím VAMPÍREM.Mám KYLICHER odpovídající YIDOMU!!!Ty jiskřičky můžu zvětšovat!!! Tibetská metoda...voda-vzduch-oheň...Chtěl si zlato, vrhnul si kus obyčejného kovu do DUHY a ta se protrhne a spustí potopu !!!Když poprosíš je Ti ještě možné pomoci...později budeš moje loutka a už tak máš ubožáku tenké provázky...BUDEŠ BOJOVAT DÁL???

Bojuji stále .A budu kopat ještě v hrobě .S duchy chodím po nocích na mariáš . Plavat umím dobře , takže ani v záplavě se neztratím . A potom už se jen proplavu k lepším zítřkům . A prosit ? Musí to za to stát , abych o něco žádal , jinak si poradím sám . A přinejhorším zase dopadnu hlavou na zem .

chirurg
20. 10. 2000
Dát tip
zapoměl jsi napsat ak jsi hodil to kladivo zavřeným oknem,.,

Ty ses do me zamiloval , ne ? :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru