Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

freewhere?

Výběr: zuzuzu
15. 11. 2004
2
0
1605
Autor
Treplev

K:Pokolikáté ti mám říkat, že nesnáším višňovou zavařeninu?

L:Po třinácté.Raděj běž a vyčisti záchod.Zase si nechal zbytky svých chloupků ve výlevce.

K:Jestli se mě zase pokusíš zabít ovocem, tak si oholím všechny chlupy a nastrkám ti je do spodního prádla.

L:To bys neudělal.Příliš mě miluješ na to jak já tě nenávidím.

K:Máš pravdu.Zítra jdu k procesu.Mám takový svíravý pocit, jako tenkrát, s těma květinovýma košema.

L:Dnes se mi zdálo o jatkách, byla tam velká vana hodně krve a ty podřízlí jak pes.Ze spánku jsem cítila adrenalin až v konečcích svého pošťěváčku nebo prstů a měla jsem tě chuť ošukat, ale věděla jsem, že by ti to udělalo radost.Tak jsem se ukojila na tvým polštáři.

K:Bolí mě břicho.Určitěs do té zavařeniny dala jed na krysy.To poznám.Nemysli si, že ti tu budu zdechat a dívat se na tvojí rozkoš.

L:To si piš, že budeš, svlíknu se, obleču si jen ten odporný průhledný župánek, cos mi dal k vánocům a budu ti kapat svou šťávu do tvého šklebícího se obličeje.Pustím si televizi, budu tě vzrušovat, ale nedovolím ti se udělat.Chcípneš.

K:Musím ti něco říct.V minulém životě jsem byl kočkodan, nebo vakoveverka, takže na mě jed na krysy nepůsobí.Za to teď půjdu na záchod a tvým skvělým holícím strojkem Venuše 8000 si oholím celé tělo, a ty miliardy chloupků a chlupů rozseji po celém tvém bytě, tak abysto uklízela nejmíň tři roky, obleču se, odejdu, už se nevrátím, najdu si někoho jiného a budu žít normální život.
Zbora
23. 11. 2004
Dát tip
...každej holt žije jinak )¦:o/ zuzuzu...zajímavý...dramaticky...odborně biče.

sidonia
19. 11. 2004
Dát tip
ok, já si počkám:)

sidonia
18. 11. 2004
Dát tip
hm, ok:) *t to avi bylo zřejmě proto, abych reagovala na oto o tý redakci...? Nebo prostě jen proto, že bys se mnou takový dialog rád vedl, Zly?:)

Zly
18. 11. 2004
Dát tip
the later

Zly
17. 11. 2004
Dát tip
zuzuzu: blabla.. pěkné, jsem potěšen, jak v tvém psaném projevu může vedle sebe celkem snadno koexistovat v jednom souvětí aisthesis i obecnost, která chyby (jakože chybí), podobně jako v textu příspěvku se vyskytuje postava "ty, podřízlí jako pes". nevím, co je to aisthesis, ale poptám se kumpánů v hospodě, třeba budou něco o Aristotelovi vědět :-) otázkou je: Do té redakce se lidi dirigujou losem? No, alespoň je tu zábava..

zuzuzu
17. 11. 2004
Dát tip
to slovo znamená něco jako smysllovy vnimani uměleckyho dila...mam ho myslim od stoiku no... a jinak ti na to nemam co řict, myslim

zuzuzu
16. 11. 2004
Dát tip
zly: pokud ti chyby obecnost tak jsi naprosto mimo kulturni obsah..., pokud ti chyby presah, tak proto, ze jeste nemas vycvicenu svou aisthesis

zuzuzu
15. 11. 2004
Dát tip
POPRVÉ ČTU NA PÍSMÁKU POVEDENÝ DRAMA jdeš do sebe, jdeš rusovi po krku, uchopíš větu a dokážeš s ní pracovat a hledat v ní, to je prostě peklo seš suchořípa? nebo kdo?

Sally
15. 11. 2004
Dát tip
A já čtu zas první rozhhovor muže a ženy (a že jich tu je), kterej se mi líbí, jednoduše řečeno...

wazzup
15. 11. 2004
Dát tip
ujetý...hodně.. moc se mi to nelíbilo

Zly
15. 11. 2004
Dát tip
hodně aktuální.. nějak takhle vztahy (teda alespoň ty, co mám před nosem) prostě vypadají. rozumim, popis dobrý otázkou je, proč to vzniklo chybí mi tam obecnost, přesah..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru