Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rodiče

19. 10. 2000
0
0
1499
Autor
MaxipesFik28

Věnováno mým rodičům .

Rodičové milý moji moc mi na Vás zaleží od malička co žena kojí výchova celá na Vás leží. Mě však vychovali jste dobře jsem moc vděčný já Vám nic z Vás se ve mě nezapře teď o tom rozmlouvám . Snad pochytím i Vaši moudrost vychovávat budu dobře své děti snad nepochytí žádnou hloupost naučím počítat je hned do pěti. Dostatek času musím jim věnovat v každých malých chvilkách nebudu nikdy litovat krev má bude proudit jim v žilkách. Ale nic se nemá přehánět samostatnosti je budu učit může to trochu zavánět že já už chci teď báseň končit. Ale opak pravdou je já píši dále Vám radostí v životě mou je že takové rodiče já mám . Vždycky jsem u nich radu našel když sám jsem si rady nevěděl proto jsem daleko nezašel a nikdy jsem neseděl. Rodiče stále bojí se o mě dělají si starosti dávno však sami bydlí v domě dál jsem jejich radostí. Snad tu radost jim dělám tak se dá rodičům vracet jinou možnost jako dítě nemám jak jejich lásku jim splácet. Musel bych toho ještě hodně popsat abych je ve všem vychválil snažím se však svou báseń dopsat u rodičů - nikdy jsem se nespálil.
jak se muze narodit Fik, cistokrevnim rodicum :))

Ája
21. 10. 2000
Dát tip
te seš nejaké nešťastné senko ...

Miroslawek
20. 10. 2000
Dát tip
Zajímavé, ještě jsem neviděl básnišku, kde by někdo rodičům nadával...hmmm, budu muset nějakou napsat.

Bohužel znám dost rozvrácených rodin , kde lidi se k sobě chovaj hůř než psi , takže budeš mít jistě dost inspirace . já o tom psát nemůžu , nešlo by to ze mě . Takže to čeká na tebe , Miro . :-)

Já znám něco podobnýho, ale je to písnička od Luneticu: "Jsi moje máma..."

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru