Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Můj čtvrtý erotický zážitek

20. 11. 2004
4
1
731
Autor
AAfro

...ach, štěstí na cestě světem se zarazilo o mé afro..

Ach, jak je venku zima.. taková zima, že by se tu nepostavil ani lednímu medvědovi. Proto se v mém afru vylíhl svůdný nápad. Doteď si myslím, zda to jen nebylo tím, že jsem v té chvíli měl na hlavě vlasovou masku ze žloutků,abych udělal svému Einsteinkovi radost. Abych se dostal k věci, rozhodl jsem se na zimu odjet do teplých krajin.  Zbalil jsem si plavky, kulmu a pár dalších věciček, shrábnul babičce uštěřený peníze na funus a tajně jsem, jednoho pondělního rána, vyrazil směrem k dálnici.

 

Auta jezdila sem a tam a já pomalu umrzal. Pak jsem si vzpoměl - vždycky když jsem viděl podobné stopaře jakojá, tedy, bával to stopařky a ještě jaksi skromě oblečené, měly na sobě cedulku a na ní napsaná čísla a měnu. Nějak jsem nechápal, co tím přesně myslí, ale snad to byla mezi stopaři tajná mluva a já mezi ně musel zapadnout. Napsal jsem tedy na papír - 50 euro - a zapíchl papír do afra...

 

Za malou chvilku přede mnou zastavil tirák. Chlapík, sedící za volantem, se naklonil a otevřel mi dveře. Vděčně jsem naskočil.

"Ahoj, fešáku" pozdravil mě, zatím co se auto pomalu rozjíždělo. Stydlivě jsem sklopil zrak. Takhle mi jakživ nikdo neřekl!

"Tak ty jen za padesát..a kouříš?" pokračoval chlápek.

"Ne děkuji, z cigaret se mi dělá špatně" Chlápek se uchechtnul a zabočil do lesa, kde na opuštěné cestě zastavil.

"Tak,"otočil se na mě a rozepnul si poklopec,"ale ať je to jak od maminky!" Trochu jsem znejistěl. Moje maminka taky nekouří, prý je to velmi nezdravé a neeste...než jsem mohl tuto myšlenkü dokončit, chlápek mi narval hlavu do klína a já ještě jako ve snu slyšel v hlavě dává slova babičky..."...a ne aby sis sedal do auta k cizím lidem, oni znásilňujou malý holčičky, a co kdyby si tě, nedejbože, spletli..."

 

Už mě celkem začínalo štvát, že po každé takové příhodě se probudím, zcela rozcuchaný a někde na cizímmístě. Ale ještě nikdy jsem neměl v ruce padesát euro! Zajásal jsem! S tím, co mě naučil chlápek (velmi poučná zkušenost...) a s touhle bankovkou se dostanu do svých vysněných teplých krajin jedna radost...

 

Našel jsem nejbližší nádraží.

"Prosím," zeptal jsem se nádražáka který zevloval u kolejí a drbal se plácačkou v rozkroku," nevíte, který vlak by mi jel do teplých krajin?"

Nádražák se na mě se zalíbením podíval. Vypnul jsem hruď, aby pořádně viděl na mé nulky.

"Aaa, ta pán by chtěl do telých krajin..to vám přesně poradím. Mohl by jste se mnou na chvíli do kanceláře?" Takovou ochotu jsem ani nečekal.

 

Když jsme po půl hodině s Juráškem, jak se tento půvabný mladík, vyšli z jeho nádražní kanceláře, já s novou padesátkou v ruce, věděl jsem, že můj život se změnil. Zamilovaně jsem mu tisknul stehno, zatímco on kupoval dvě jízdenky do "teplých krajin, je to jen pár kilometrů odtud...". Ve vlaku jsem prožil něco neuvěřitelného. Zatím co cesta pomalu ubíhala, Jurášek se ke mě naklonil a něžně mě políbil na má křivá ústa. Vznášel jsem se v sedmém nebi. Bylo to přesně tak, jak jsem si podle románů vysnil...

 

Milá babičko!!                                                   Teplouškovo, prosinec 04

 

Asi se divíte, kam se váš afráček poděl. Já jsem si uvědomil, že toto počasínení nic pro mě a vydal jsem se do teplých krajin. Nevěděl jsem, že jsou tak blízko, taky jsem tu čekal větší moře. Místo toho je tu sice jen jeden  růžový bazének, ale zato tu máme plavčíky v tygrovaných plavečkách. Pod vodou tu jezdí speciálně vycvičení kapříci. Říkáme jim "žužláčci". Všude jsou fontánky a kytičky a automaty na vazelínku. To prý, kdyby žužláčci nestačili. Ještě přesně nevím, k čemu se ta vazelína používá, ale Jurášek mi slíbil, že mě všechno naučí. Pobyt je tu skoro zadarmo, vydělávám si jen takovým super trikem, co mě naučil jeden chlap. Má to co dělat s poklopcema cedulkou na hlavě, ale nechci nic prozdradit, až na jaře přijedu, ukážu vám to na bráchovi. Teď už musím končit, Jurášek, to je můj moc dobrý hošánek, mě zve do bazénku.. Jee, to bude další Žužu párty, moc se těším!

Posílám vám pusu a tatínkovi jednu růžovou košilku, aby měl stejnokroj jako já!

 

Váš Afráček.

 

 


1 názor

TB
03. 03. 2006
Dát tip
vážně mazec...

seal
20. 11. 2004
Dát tip
Kriste.:)

houda
20. 11. 2004
Dát tip
Jupíííííí!!!!

Tinúviell
20. 11. 2004
Dát tip
Žužu!! To je přesné :o)))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru