Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pavel miluje Ivetu

Výběr: chroustjazz
22. 11. 2004
6
0
1344
Autor
s0i_kowb0i

Miluje Pavel Ivetu? Opravdu to chcete vědět??Protože jestli vám to řeknu tak toho budete litovat.. Tak já vám to povím,ale pak neříkejte že jsem vás nevaroval.

 

Tu vzduchovku kterou jsem střílel jsme ukradli starému cikánovi, když šel čůrat.Vyběhl z maringotky a motal se po pouti. Prskal jak nemocný ratlík a do větru hulákal že nás roztrhne až nás chytí. V životě jsem neslyšel tolik nápaditých přirovnání vztahujících se k pohlavnímu údu jakými nás ten starý muž častoval. Myslím, že je to takový dar který mají kolotočáři. Tehdy jsem si ještě myslel že každý má nějaký dar, víte jako od boha. Třeba že holky umí malovat koně a kluci zase v jídelně vybrkají celou abecedu. Ten bůh, který nás všechny sleduje,myslel jsem si..má postavené velké nebe plné koupališť a borůvkové limonády někde na měsíci kam určitě příjdou všichni lidé, když budou alespoŇ trochu hodní na své babičky a nebudou si utírat špinavou pusu do rukávu. V noci se od tama snáší andělé v podobě měsíčních paprsků a našeptávají lidem do snů aby byli hodní na své babičky. Víte říkal jsem si, že přece to musí mít nějaký smysl. Všechno má nějaký smysl ne?? Když čtete na staré plynárně že Pavel miluje Ivetu asi to něco bude znamenat. Asi to bude znamenat to,že Pavel miluje Ivetu,nebo že se Pavel jenom tváří jako že ji miluje. S největší pravděpodobností to bude ale znamenat,že někdo třetí,třeba Markéta se chce pomstít Pavlovi který Ivetu vůbec nemiluje a proto takové věci píše. Nakonec vám ale povím nejabsurdnější možnost. Někdo mohl napsat Pavel+Iveta aniž by jakéhokoli Pavla a Ivetu osobně znal, natožpak Pavla a Ivetu kteří by se měli rádi nebo kteří by se třeba rádi neměli akorát by se milovali,no přesto toto napsal.Bez jakéhokoliv rozumného odůvodnění.

 Měsíc jsem tedy sestřelil abych se na tyto věci boha osobně zeptal. Víte jeden by si řekl,že ono to je docela zbytečné že??,sestřelit měsíc,ale určitě by si to neřekl někdo kdo se jmenuje Pavel a neví jestli miluje Ivetu,nebo by si to neřekl dozajista člověk, který se Pavel nejmenuje, ale s Ivetou chodí. Tak jsem si to jednou v noci na toho kulišáka počíhal a z jednoho nejmenovaného toplu jsem ho tou cikánovou vzduchovkou picl rovnou do ciferníku. Chvíli se potácel jak opilá polednice na chúdách a najednou uííí...a sletě rovnou na zem. Já vám povím,tolik koupališť a borůvkové limonády jsem v životě neviděl. Bůh, ten se otřepal a namířil si to rovnou ke mně a už z dálky mě huboval a mračil se jako jarní bouřka. Tak jsem ho spěšně přerušil a křičím na něj z topolu.

"Bože,pověz mi..má to ňáký smysl,..jako lidský bytí a vůbec??Nebos mě jen tak náhodou načmáral na plynárnu a řekls že miluju Ivetu??"

Bůh trochu zkoprněl a vypadal, že si chce na něco vzpomenout, akorát neví na co. Pak se mu vyhouplo obočí na samotný vršek čela a božsky se pousmál.

"Tak já ti to povím ,jestli to chceš teda mermomoci vědět,ale budeš toho litovat"

Samozřejmě že jsem to chtěl vědět,jinak bych ve tři v noci neseděl s puškou na topolu a neptal se ho.

Víte co mi řekl??

Nevíte?

 

ani ty Pavle a Iveto??

 

NO a pak to má dávat nějaký smysl :)


:o)t.

dyť je to krásný, tip

TommyBoy
22. 11. 2004
Dát tip
Áááále škoda toho konca... inak skvelá blbůstka, namojdušu :)

Vempajr
22. 11. 2004
Dát tip
nebaví mě číst dluhý díla.Seš špatnej. Dávám ti tip jako, že seš špatnej, ne jako tomu dílu, protože to jsem nečetl. Je to moc dlouhý. Ne každej má přístup k neomezenýmu internetu a číst tak dlouhý blbosti. Někdo platí za čás strávenej na internetu, rozumíš?. Ale v budoucnu kdo ví. Do tří let by každej měl mít pořádné připojení, protože podle analytiků je právě evropa místem, které ještě není přesyceno online hrami a právě proto by se měli i české firmy orientovat na rychlejší zavádění spolehlivých datových služeb, jinak jim může unikat relativně výdělečnej sektor.

Movsar
22. 11. 2004
Dát tip
výborný!!! má to nápad, líbí se mi zpracování. tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru