Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

freewhere?on-line!

24. 11. 2004
1
0
1031
Autor
Treplev

L:Nejdřív jsem si myslela, že nic není správně a že všechno je špatně,ale někde uvnitř jsem doufala, že to tak není.Teď když vím, že nic jako štěstí není, pokud přemýšlíš, chci umřít.Zítra si pořežu žíly, kamera bude on-line.

U:To je strašná pičovina co říkáš.Přemýšlelas někdy nad tím, že kdybys nebyla závislá, na všech těch sračkách co bereš a žiješ, tak by si třeba mohla odjet někam do Tibetu, nebo do podobné prdele, která si zachovala jistou nezávislost vůči všemu evropskému, a tam mohla začít nový život, který by byl úplně jiný než ten předešlý?Mohla by si změnit svou identitu, tu starou pohřbít pochovat svoje vzpomínky, dlouhé hodiny dne a noci vysedávat na místě, kde je jen zeleň a nebe a hory a v noci svítí hvězdy odkazující k tvému vnitřnímu vesmíru, který by ses rozhodla zkoumat.

L:Ty meleš sračky.Jak asi můžeš opustit něco rozbitého jen proto, že je to rozbité.I když za to nemůžeš musíš se to snažit spravit.To je v tobě zakódováno.Chtít zlepšovat.Bohužel patent na zlepšování má jen pár vyvolených.Monopol na změny vlastní století sráči, kteří ti dovolí maximálně utírat jim prdel.Útěk do prdele leda vyřeší to, že jim nebudeš nebezpečný a necháš je dál dělat co dělají.

U:Aha takže když si podřežeš žíly všechno vyřešíš, všechny hříchy napravíš, stáhneš do sebe, osvobodíš lidstvo a i židé v americkým kongresu uvěří, co? To je teda pěkná sračka. To už tady zkoušel jakýsi Ježiš, pokud si dobře pamatuju a povedlo se mu to jaksi polovičatě.Napadá mě, nemůže za to on ?Neměli bychom ho soudit?Schizofrenik co ovládá davy a ovlivní historii na několik století dopředu, nene, na to se ti dneska každej vysere.Ale neboj, když půjdeš k doktorovi pomůže ti, dá ti moc dobrý prášky, už nebudeš muset přemýšlet, tahle společnost ti pomůže.

L:Bude to jen taková reklama, doufám, že to televize roznese a pár lidí si uvědomí ten okamžik smrti, který je tu cítit všude.Nechci nikoho spasit, chci já nevim jdi doprdele.
sidonia
07. 12. 2004
Dát tip
hej to je dobrý!:)

Přeno
25. 11. 2004
Dát tip
Uvnitř se směju.

zuzuzu
24. 11. 2004
Dát tip
jasně, je to aktuální, doléhavý až to děsí, ten agresivní tón má dost co společnýho s nějakým rozhořčením nad lidma, kteří to nechápou nebo nechcou chápat... píšeš moc dobře, i když já zas tolik nejsem na to, aby se ty věci říkaly zas tak přímo, že to jde kódovat... ale i takhle se mi to líbí, moc

Death_cat0
24. 11. 2004
Dát tip
Ty tvý dramata se mi líběj čím dál tím víc:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru