Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mámení času

24. 10. 2000
0
0
864
Autor
Novis

Vzkaz pro pesimisty Rád bych, aby v tom každý neviděl jen zakopaného psa. Díky váš Autor

Okolní výkřiky už vnímám jen matně jakoby se vzdalovaly a ubíraly na intenzitě mám strach otevřít oči a rozhlédnout se kolem strach? Nikdo mi nedokáže odpovědět na.... náhle tak náhle ticho bičuje uši buší do nich jako zběsněný dav na vrata hřbitova Tak tedy otevřu oči ........šero....... šerošeré šero s mnoha patvary se sápe nejen do očí ale i do mysli NE nesmím se jim dát alespoň zadarmo NE uteču ANO uteču daleko a už se nevrátím nikdy temné stěny chodby ubíhají stále pryč kde je konec? Připadá mi to jako staletí co běží se mnou a s.výsměchem mně pronásledují. STÁT! tikot hodin tichý pomalý ale přesný čas ano čas nemá cenu před ním utíkat proč? Pohltil všechny pohltí i mně klid.... co je vlastně život?
Brandon
22. 11. 2000
Dát tip
Život přenádherná svině. Ticho, chlad, šero, strach - oblíbená skupina mého já, ovšem jen pokud mám depresy. Nicméně se mi to velmi líbilo. P.S.: Uspořádej si příště myšlenky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru