Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Orbis Pictus I

25. 10. 2000
0
0
1531
Autor
Psí_mák

Z archívu nejhlubšího ("to mi byla polovina"), čili jen pro opravdové sběratele. Jsem to rozkouskoval a kapku zhutnil aby to bylo stravitelnější. Míněno jako rockový song, ovšem skladatel skládal, skládal a neposkládal.

Tak tady musím žít tady věřit zázrakům kde milovat je hřích tady chceš o hvězdách snít který neznáš dík mrakům já viděl konec všech snů svých klidně nech si cíle vzít uvěř lesklejm odznakům poznej od plakátů klíh hlavně nebuď naivní, vždyť je všechno ze skla po sklěněný ulici jdou krokem zvonivým skleněný úředníci s úsměvem svým skleněným na líci a za sklem aktovky se skleněnými razítky jsou skleněný úplatky a zamítnutý žádosti a supertajný pověsti sklo se sice krásně leskne ale strach z něj děsnej mám když někde něco občas praskne hned je plno střepů ze skla a snad nemusím říkat vám že utrpíte ňákej šrám a krev už taky tekla
Merle
26. 10. 2000
Dát tip
asi už na to nejsem správně rozervanej... Klárka :-))))

Klárka
25. 10. 2000
Dát tip
tekla říkaj kluci jednomu zajímavýmu chlastu strašně se při jeho konzumaci škleběj no fakt tati :-)

mis
25. 10. 2000
Dát tip
Dobrý, ale eště bych chvíli česal, ale sám taky někdy nečešu a posílám Klárka: tekila z Mexika :-)

Psí_mák
25. 10. 2000
Dát tip
Dobře, version pro Klárka: ...a krev už taky becher ale to už nejní archív, to už tu teenagerovu rozervanost nahradila zkušenost dospělky!

Klárka
25. 10. 2000
Dát tip
Jen ne becher, potom je králce zle, nech tam teklu :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru