Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Námrd

14. 12. 2004
5
0
1205
Autor
AkiC

Tohle sem psal gdyz sem byl zhuleny a poslouchal sem Looptroop

Je to tady. Kdo? On. On není sám, on je rád. Mmm... nevím, prostě... jednou poprosí o pomoc. A! A! A! Nevidím to s ním dobře. S jeho osudem. Vykašle se na něho, hodí ho do propasti. Okey!... Shit! Na co to vlastně udělal? Osud si uvědomí svou chybu a vyšle ho zpátky na zem. To už tu nebudem, nikdo tu nebude. Žádní lidi, kteří jsou teď všude. Všichni ráno vidí svět a nastává stres. Položte si otázku: Co tu děláte? Jak si připadáte za svůj život? Lidi se rozhlédli kolem sebe a nenašli odpověď. Začali se snažit, dělali špatně, ale zároveň i dobře. Práce zabíjela. Co dělat? Život nás mění v mrtvé. Umíráme, ale snaha pokračuje. Lidi si uvědomili, jakou udělali chybu, ale chtěli to napravit i za cenu smrti. Mezi lidmi jsou různé jména, různé tváře, vlastnosti, schopnosti. Když zjistíš, jaké to je, poznáš rozdíl mezi dobrým a špatným. Vztyčme hlavu, snažme se dál. Máme spoustu jazyků na domluvu. Snahou pokračujem. Naše cesta změněná v cíl. Všechno na piču, žití otravuje! Shity pokračují, sami sebou jsou jen když mluví sami se sebou. Každá zkušenost je zkušenost na celej život. Seš mladej. Víš, kdo je tvůj nejlepší kámoš? Ani hovno! Neznáš ani jeho jméno. Musím to smazat. Chcete abych vám popisoval váš život tak, jak to dělá spousta ojebávaču? Kdo to chce, ať jde sem. Slyšíte to? Šance být číslo jedna, vysrat se na všechno, nevzdávat se. Pravda, ne záhada! Seru na kritiky. Nemaj co dělat. Makaj jako profesionální shit. Jak to ve skutečnosti je? Nikdo vám to neřekne. "Fuck off" směřující na stát tohoto státu. Ale hovno! Možná to tak nemyslím. Vidím policii, sleduju svoje kroky. Fuck thiz shit! Chytnout tě může jedině hudba nebo policie. A to moc dohromady nejde. Spousta lidí to bude chtít zastavit ve snaze dostat se dál a něco dokázat... Tomu ver!
Res Publica. Camp? Je to námrd?

DuNny
20. 12. 2004
Dát tip
Taq to je t3da námrt!

DuNny
20. 12. 2004
Dát tip
Jééé to náááášuuuk....a zastaf se na špeka zahulíme pokecáme námmmrrdddd....

AkiC
20. 12. 2004
Dát tip
Wždy't to znáš ty to znáš ty to doprdele znáš ty to wíš ty wíš kurwa wo co de wo co tady běží už si wzpomínáš žijem tady konec swěta ještě zejtra třeba nebude

AkiC
15. 12. 2004
Dát tip
Hele tady prece nejde o chyby

GDYZ jsem byl zhuleny? A to jsem si myslel, že přeborník v dělání brutálních chybek jsem já! Ty mě snad chceš svrhnout z trůnu?

:-)

romi
14. 12. 2004
Dát tip
:o) haluzz

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru