Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co říkáte na suché z nosu?

26. 12. 2004
1
1
1270

Poslední dobou se nám na Písmáku takové diskuse velmi množí, vždy však bývají skryty za nějakou rádoby důležitou věc, jako proč vodešla tahleta, proč si tyhlety dávaj tamty jako neoblíbený autory, nebo proč tyhlety dávaj svoje díla do výběru, když to sou kraviny atd. atd. atd. Já se tedy zeptám přímo a bez příkras: Přátelé, jaký je váš názor na suché z nosu? Podnětné názory rád přivítám a mile rád se zapojím do jakékoliv pře! Diskutujme!

Ježiš, já to všechno napsal do prologu! Já sem kůň!


1 názor

Senyoryta
28. 03. 2007
Dát tip
Výborná pochutina. Né že bych to.. ehm... um... jed, ale ... pardón! Už musim!

Je pravda, že když to nejde secvrnknout, a střídavě se to lepí na palec a ukazováček (podle toho, který prst je zrovna cvrnkající), je to k vzteku. Jináč chuťově mi to přijde lepší zjara, a po dešti.

jedna z mála debat, která má konečně smysl. šušínky mě faqt serou, kolikrát nemůžu dýchat nosem...

no já osobně si myslím, že suché z nosa svět nespasí - je nutno recyklovat recyklovat a znovu recyklovat... a avi prosím pošlete mému oblíbenci alternative4 - ať z diskuse taky něco má

Dero
26. 12. 2004
Dát tip
Suché? Raději nějaké šumivé a to ještě při zvláštní příležitosti a zásadně (zásadně!) z řádné skleničky.

Jeden
26. 12. 2004
Dát tip
Koni, asi takto: kdyby ses zeptal, co všechno lze dělat se suchým z nosu, s odpovědí bych neváhal. Ale takhle... Pokud z tý sušinky jde pohodlně udělat kulička (nebo kuličce podobnej tvar), která neulpí na nehtu a snadno se nechá hodit za postel, mám pocit, že je všechno v pořádku. V opačným případě můj názor není... ehm... pozitivní :-))

Dero: Suché se nepije, ale jí, blbečku! Jeden: Velmi podnětný názor. Obrousil si podstatu věci na tu nejholejší dřeň!

Empty
26. 12. 2004
Dát tip
avi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru