Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Už nikdy

31. 10. 2000
4
0
1638
Autor
MaxipesFik28

" Už nikdy Tě nechci vidět " řekla jsi mi právě dnes chci raději se stydět než bych náš rozchod snes Tvá slova byla těžká jako kámen jak skála se zbořila poprosil jsem Boha " ÁMEN " aby ses vrátila Snad nemáš srdce z kamene snad ke mě lásku cítíš stále chci chytit Tě zas kolem ramene NE není to lež Já miluji Tě nadále Přijdu za Tebou kamkoli Stačí jen řekni " KDY ? " Jsi života mou solí Věřím že spatřím Tě dříve než dočkám se " UŽ NIKDY "
Yeziiinka
05. 11. 2000
Dát tip
Já vždy (teda skoro vždy) pouze o obsahu - obrovsky smutná, ale pro mou duši pravě krásnou hudbou komponovaná básenka. Díky Fíku.

proto
02. 11. 2000
Dát tip
mně se to četlo dobře, ale originální to není

MM
01. 11. 2000
Dát tip
nechci hodnotit pocity - ale rytmicky ta báseň pěkně kulhá - aspoň mě teda nejde vůbec deklamovat - většinou mi to přijde o slabiku kratší (a tak třeba místo "nadále" se mi tam vnucuje nadbytečná slabika - aby to vyšlo - a bylo by z toho "nenadále") a možná přeci jen skromná připomínka - nejsi jediný, kdo zažil něco podobného. a mnohým se to už povedlo vyjádřit líp ;) konec nabubřelé kritičnosti - přeji hodně zdaru! rád ti příště ztrhám něco optimistického...

Laďa
01. 11. 2000
Dát tip
Musím souhlasit s MM. Asi tipy máš od lidí, kteří jsou zrovna taky "v tom". :-) Opravdu se to dost špatně čte a hledá význam. Ale na druhou stranu, četla jsem hodně horších.

jorel
31. 10. 2000
Dát tip
přd AMEN bych dal pomlčku či jinak zdůraznil, že "staň se" nepovažuji za modlitbu... jinak docela zajímavé

mis
31. 10. 2000
Dát tip
Zajímavé, vadí mi ale "aby jsi se" , tak si ještě netipnu.

Sajdeman
31. 10. 2000
Dát tip
A .... drsnej zazitek ... nestastna laska .... myslim ze je to ze zivota. Je to krute, drsne, ale dostalo me to ! DAVAM TIP !

Bambulka
31. 10. 2000
Dát tip
never say never!:o)) líbí se mi tam ta naděje, neutuchající víra v budoucnost... někde bych to asi trošku poupravila... třeba jak skála se zbořila aby ses mi vrátila. ... ale na mě nedej!:o) celkově takové hezky čtivé!:-)

Andra
31. 10. 2000
Dát tip
Já vím, Bambulka to řekla chvíli přede mnou, ale stejně - Nikdy neříkej nikdy, milý Fíku... :o))) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru