Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzrušující splynutí dvou těl.

02. 11. 2000
1
0
2462
Autor
Eternal

Něžný polibek, mé rty se chvějí, Tebe ještě chtějí. Obličeje u sebe na dotek. Zkoumající pohledy vlhkých dlaní, vzrušující pohlazení, dvě mladá těla zabaleni do deky, křivky linií, jemné doteky. Vášnivý polibek, vlhké rty mé pijí, Lásku Tvou. Chvěješ se v mém náručí na dotek. Tisknu tě k mé hrudi. Ňadra, laskavé to pohlazení, pomalým procítěným pohybem, polohu Tvou ku mě měním. vzrušuji Tě jazykem. Ještě, ještě, znovu, znovu po celém těle nahoru a dolu. Tvůj parfém na mém těle, Tvé vlasy na mém čele, Tvůj hlas v mém mozku, Tvé dlaň na mé šíji, druhá po mých zádech šílí. Splynutí počíná, extáze začíná, výbuch radosti slasti ty u stropu a já s Tebou něžnější doteky znovu na scéně, krásně hrajou. Znovu, znovu, ještě, ještě po Tvém těle jazykem, nahoru a dolu. Nekončím, ty začínáš, vzrušení pokračuje vrchol v sobě potlačuješ, marně. Cítím to, ještě chvíli v Tobě budu. A Ty po mém těle, proháníš své prsty osaměle. Znovu výbuch, tentokrát ve mě. Děkuješ mě, a já Tobě. Oči řeknou vše, doteky křičí víc, Ještě, ještě, Tobě dolu jazykem nahoru po těle, znovu a znovu. Vypálení dvou ran, z dvou děl, výbuch extáze, vzrušující splynutí dvou těl.
.......splynutí těl a nééé duší ?? udivuješ mě čím dál tím víc....

Eternal
27. 05. 2001
Dát tip
Dokud budeš podléhat iluzím, budu Tě stále čím dál víc udivovat.

Albireo
19. 01. 2001
Dát tip
Správný mix citovosti a smyslnosti, velmi sugestivně podaný. TIP.

Bambulka
06. 11. 2000
Dát tip
hmm, procítěné, jemné... hezký zážitek, přeji ještě mnoho takových podobných (protože úplně stejné už to nikdy nebude)...

Eternal
04. 11. 2000
Dát tip
Zařadil bych to býval do Indispozice, ale když ona to není indispozice. Je to poprvé. Díky vám všem.

StvN
03. 11. 2000
Dát tip
Hmm, pěkný příběh.

Katerina
03. 11. 2000
Dát tip
Eternale, tohle jsi taky ty? Nevericne koukam a kroutim hlavou... Ale libi se mi to :-)))

Merle
03. 11. 2000
Dát tip
Jó, erotika erotika, proč se nás tak mocně týká? Oč by bylo více peněz na krumpáče, na motyky... nebýti té erotiky :-))))))) (J. Cimrman)

proto
02. 11. 2000
Dát tip
jo, fakt epické akorát mám v poezii rád řádky delší než "Ještě,ještě"

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru