Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nekonečná

03. 11. 2000
0
0
2139
Autor
MaxipesFik28

Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Pozor mi - též tempo hlídej Hlídej a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bez cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Pozor mi - též tempo hlídej Hlídej a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bez cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Poroz mi - též tempo hlídej Hlídej a a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bez cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Pozor mi - též tempo hlídej Hlídej a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bez cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Pozor mi - též tempo hlídej Hlídej a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bez cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Pozor mi - též tempo hlídej Hlídej a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bez cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Pozor mi - též tempo hlídej Hlídej a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bez cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Pozor mi - též tempo hlídej Hlídej a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bez cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím držet se formy Formy - na tu dej pozor mi Pozor mi - též tempo hlídej Hlídej a víc nepřemýšlej Nepřemýšlej o mém díle Díle - které je bz cíle Bez cíle život žiji nerad Nerad - proto jdu dál hledat Hledat zkouším nový rým Rým však tvořit neumím Neumím ....... Pozn. autora : Zdá se , že jste kousek mého díla přeskočili , jen aby jste věděli , jaký bude konec . Je to škoda , protože tu nejlepší část jste podle mého názoru nečetli . A pravděpodobně jste o mém díle opravdu moc nepřemýšleli . Jak by jste potom jinak mohli hledat konec v NEKONEČNÉ básni ?
Vojtek
09. 11. 2000
Dát tip
Trochu mi to připomíná.....Pes jitrničku sežral docela maličkou.....:-)

PS
08. 11. 2000
Dát tip
:o) Pěkné, pjééééknéééé... :o))) (Samozřejmě že jsem přeskočil, ale ne na konec, ale až na kritiky. Že je nekonečná, bylo po druhém kolečku jasné. :o)

Mámalibor
08. 11. 2000
Dát tip
nepřeskočily,ale hledali,šli,hledališli,šlilili nic nenašli,nato nekašli,najdem příště,ale ještě nás nepřestaly bolet nohy z té dlouhé pouti hledání a chození...

Bobísek
03. 11. 2000
Dát tip
Dostal jsi mě! Skutečně jsem přeskočil... Perfektní ptákovina!

proto
03. 11. 2000
Dát tip
Vzhledem k tomu, že se z časové tísně podívám prvně na kritiky, děkuji Bobískovi. Stejně ale je fajn, že se někdo zabývá ptákovinami. Ty noviny se ráno často nedají číst :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru