Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bezvládí

12. 01. 2005
4
0
4169

tak sem neco zkusila.... Budu rada kdyz mi reknete jestli sem neco pochopila nebo je vse spatne:)....... proste jak naznacuje zarazeni do kategorie - zkouska... Diky za kazde ztracene slovo dole:)!!!

Domeček bez oken stavím si v sobě,

ptám se a prosím statné stromy,

sluníčko nad kopcem svítí do kádě,

v ní vidím svůj sen o zelené stráni,

 

Osmnáct let žiju ve studené době,

kvůli dálnici neslyším hromy,

už nechci každý den chodit po lávě,

lidi přiznávám do pr… s vámi...

 

Snad sen svůj splním si v hrobě,

z chaloupky sledovat mohutné hory,

na nezastíněné slunce dívat se v trávě

státní hranice samoty navždy spálit...


gr_4you
22. 10. 2005
Dát tip
sem si jich těch rýmů teda nefšim, no to je fuk, hele já psal v osumnácti přesně takle jako ty a byl jsem s tím spokojený, tak co vlastně můžu kritizovat. Je ti osmnáct ne?

jo je - ja tak pisu a spokojena s tim teda ale moc nejsem... Du se podivat jak si psal v osumnacti =o) ....

gr_4you
22. 10. 2005
Dát tip
No já tu mám věci nejvíc 2-3 roky starý. A je mi 27, ještě asi tejden. (To neznamená že jsou bůhvíco:-))

aha tak to uz nestihnu... nevadi porovnam to s tedka.... =o)

romale
13. 01. 2005
Dát tip
No jo, princezničko. Já ty rýmy poznal hned. Takysi s nimi občas tak potrhle hraju. Podle mě jde o to - hledat. Zpočátku ta ne zrovna nejlepší varianta se může nakonec ukázat tou ideální. Toto se mi například líbí, jednak tím rozvržením a hlavně to takřka kopíruje mé názory. Ale hlavně přeju, abys na tom za ty dva roky nebyla taK jak já, čili - ještě hůř... No, s tím vybojováním ideálního světa... nechci malovat čerta na zeď... já momentálně razím heslo - žij, dokud se to dá, nic víc od toho nečekej. Jestli Ti něco říká Albert Camus, tak to mě docela bere. Žijme, buřme se a a revoltujme - až k absurdnímu konci... Hodně štěstí! *

Jeheheman
12. 01. 2005
Dát tip
abcd abcd to je šílená struktura, kor s tak dlouhými řádky, chvíli mi trvalo, než jsem vůbec pochopil, že se to má rýmovat:o) Spíš se kloním k variantě "všechno špatně", ale já už k tomu jinde něco napsal a to platí jak vidím i tady.. neznásilňuj se tak do toho básnění..:o)

Doufala sem ze nepoznas ze se to rymovat ma:( ale jak vidim mas oci vsude!:) Co nadelam?.... Kdyz se nenasilnim tak to stoji za prd! Kdyz se nasilnim tak to stoji za prd! Strasne chci psat! Musim:)...... Razim novy smer :) Pitomých basniku! Lancelot rikal ze kdyz budu cistym srdcem verit tak..... .....ja verim.... du se nasilnit:)......Diky!

Jeheheman
12. 01. 2005
Dát tip
nojo, v tom bude ten problém.. ty strašně moc chceš..:o) směr pitomých básníků tady razí už Voloďa, to taky není nový:o) jj Lancelot to říkal dobře.. hele něco mě napadlo, zkus příště vložit nějaké dílo, o kterém si myslíš, že se ti moc nepovedlo.. třeba bude pro ostatní naopak dobrý.. nebo rovnou napiš nerýmované, uvidíme co z toho vyleze ty násilnice:o)

:)...dobre podivam se do sveho sberu:)....

Lancelott
12. 01. 2005
Dát tip
Lancelotta nebrat příliš vážně...umí jen radit...řídit se vlastním srdcem a rozumem:o) Já nepoznal že se to má rýmovat...až když jsem si přečetl Jehehemanovu kritiku:o) a jak Jeheheman podotkl...znásilňování je špatné a stojí za pr_:o) Be yourself (buď svá:o) Já píšu od třinácti a taky sto stojí mnohdy za pr_...jako teď...cítím, že mám něco napsat, ale nějak to ze mně pořád ne a ne a nechce ven:o( Netlač na to... a dej tomu čas...mládí bývá zbrklé a to bývá nejhorší chybou. Všechno chce čas...když zasadíš strom, nemůžeš z něj hned rvát ovoce:o) Buď veselá...Malá_Princezno:o)

:) dekuji! Budu se snazit !

Nicollette
12. 01. 2005
Dát tip
připomínáš mi jednu kamarádku... taky by chtěla čistej neporušenej svět.... za to ti dík *

nadik_k
12. 01. 2005
Dát tip
nóóó mně se to líbí ;-)..ta myšlenka mi není zovna cizí...typ

Kamaradku ode me pozdravuj -at se nevzdava a jde si za svym - ten svuj svet si jednou vybojujem:)! Dekuji Ti!

jeminacky nadiku:) moc Ti dekuji:)!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru