Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Forever yours

03. 11. 2000
2
0
1508
Autor
Beruška

tohle jsem napsala uz moc davno....v dobe, kdy jsem jeste verila v lasku...

From the first day I saw you In everything I do In every little moment My heart belongs to you You're in my mind and no one Has ever got that close I'll give my heart to no boy 'Cause it's forever yours I never felt this way before Love's never been so true And I know that the owner Of my heart now is you I fell in love with your smile And I love your deep eyes Wish we could be together I would pay just any price In all my dreams I hold you Or I sleep by your side In reality I'm only One girl with broken heart Why can't I get my mind of you I know that, it's because I will love you forever My heart's forever yours I know what heartache feels like Just tell me what to do How to get into your heart I would like to have yours too I listen to some old love songs All alone every night Let me give you all my soul You already have my heart I would not ask for anything If only I had you Forever by my side, girl Because we would have just one heart Not two
Albireo
04. 11. 2000
Dát tip
Je to plné upřímného citu a napsáno ve velice pěkné angličtině a zaslouží si Tip. Jenom mě zaráží Prolog: v 18 letech snad nepřestaneš pro jedno zklamání věřit na lásku. Můžu Ti zaručit (jsem víc než 3krát starší než Ty), že k Tobě láska ještě přijde - a asi ne jen jednou.

Beruška
04. 11. 2000
Dát tip
Nebylo to jen jedno zklamání, viz. mý předchozí básně. Ale jinak díky za kritiku a za naději...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru