Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

možná úvaha?

17. 01. 2005
0
0
1234
Autor
Pippilotka

je to hodně zmatený

Co je třeba udělat, aby hlediště pochopilo? Kam až musíme zajít pro ukojení chtíče? A proč vlastně dychtíme po slávě? Drahé kovy v podobě mincí a cenných papírů se nyní točí kolem Země místo pasátů. Poletují dokola a lidé skáčou na trampolínách, protože nejvíc jich je nejvýš.
Celý svět zahaluje zelená barva neonového nápisu. Tváře človíčků pozvedávajících své hlavy nahoru jsou jemně ozářeny. Vypadají jako malí ufounci. Zelená ještě víc zvýrazňuje jejich radost z té krásy.
Stejně jako každý celek je složen z menších dílků, tak i tento. Je složen z malých světýlek, která ovládají ještě menší světýlka. A ty ještě menší světýlka ovládají menší světýlkanež jsou samy. Tak to tvoří složitá řetězec světýlek, která dohromady tvoří ohromný celek ovládající malé zelené ufounky. Když už některé světýlko nemůže, pan elektrikář ho bez problému nahradí novým. Nezáleží na jednom světýlku. Vše se řídí podle globálního plán, každé světýlko má svoji určenou trvanlivost, má určenou cestu a cíl.
Když celý neon zhasne, v očích ufounků se objeví prázdno, tma, smutek..
Ale pak... je to opět tady! Nový neon, nová světýlka, nové štěstí, nová superstar.
PuNKO
18. 01. 2005
Dát tip
System is shit!

Silvita
17. 01. 2005
Dát tip
a pořád dokola ...... zmatený, ale něco na to je:)

Pippilotka
17. 01. 2005
Dát tip
silvita: ja jsem vcera byla uplne zhnusena, kdyz jsem videl pet minut toho strasnyho poradu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru