Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Marnost ...

30. 01. 2005
12
0
5682

Život je ztráta času se strachem blázna vzlykám...

 

 

Jak zavděčit se

 

všem i sobě,

 

síla vůli schází ...

 

Snad povede se v hrobě, na dokonalost sázím ...

 

... smrt..?...             ... je dokonalá ...        ... ticho ...

 

 ... samota ...                    ... klid ...                    ... mír ...

 

bez smíchu

 

a narážek, 

 

ležím...

 

... mám dost sil,

 

na studování laku,

 

co sloupává se

 

z rakve,

 

uniknu i strachu - o život?

 

... vzpomínám si matně ... 


Alive: děkuju Ti moc!!! Tolik chvaly si ani nezaslouzim !! Moc si me potesil /a? !!! :o)!!!! děkuju!

Alive
26. 05. 2005
Dát tip
jojo, hodně dobrý, dost mě Tvoje básničky baví, hezký detaily....:).... "Život je ztráta času" tak to si budu pamatovat....:) určitě tip***

:o).... děkujůůůů:o)!!! Tmavá jsou rána bez Tebe když všechny věci studí medvěd mě vyhodí z postele jak zazvoní budík...:o)... Snáším leda letní prázdninová teplá rána pod stanem když ten budík nezvoní a já vím že nemusím :o)...I když můj močový měchýř většinou práci budíku rád převezme:o)

Silvita
19. 03. 2005
Dát tip
:-) to je pravda. Jednou se mi stalo, že jsem ne/dobrovolně v létě, kdy jsme spali pod stanem - místy i pod širákem:-) vstávala ve čtyři hodiny, když jsem si uvědomila, že jsem jsem se ve spánku doplazila na místo mraveniště :-) jaůůůůů:-) mimochodem: hezkýýý den:)

Tolik pochval po ránu:o) S Tebou mám rána ráda:o)! Seš moc hodná! děkujůůů:o)!!!

Silvita
18. 03. 2005
Dát tip
Mala_Mila_Princezna:-)) ... ty si to zasloužíš. btw. rána nesnáším, ty taky? :-)

Silvita
17. 03. 2005
Dát tip
myslím si, že .... je to skvělý. Hodně takovejch "oddělenejch" celků vytváří strašně pěknej obraz, sice dosti smutný. Chtěla bych ti říct, že tohle je jedno z tvých nejlepších děl. (já to tak alespon cítím) dík za něj-

Empty
06. 02. 2005
Dát tip
toho jsem si nevšiml! Jakto???? To je určitě jedna z tvojich nejlepších! Krásně se mi to četlo a i ten nápad dát to do tvaru kříže (ale můžu v tom vidět i toho anděla) Jasný t*

gho_st
04. 02. 2005
Dát tip
dívám se, že máš spoustu tváří. a upřímně, tahle se mi moc nelíbí. nějak se mi to k tobě nehodí. ale můj názor - moje chyba. ... smrt..?... ... je dokonalá ... ... ticho ... za tohle toho tipa ode mě dostat prostě musíš. tak a je tam.

... Sama se v sobe nevyznam a vlny stesti a zoufani se meni furt dokola:(.... Hodi nehodi:(... Bohuzel tenhle pocit znam taky - nemam ho rada - nevyzivam se v nem ale bohuzel ho znam a budu si ho pamatovat:(.... Dekuju Ti!

Lotoska
31. 01. 2005
Dát tip
*

nadik_k
31. 01. 2005
Dát tip
Já jsem si toho všimla..že to je kříž...a hned :-)...a anděl?...no anděl až podruhý:-)))....Tip za všechno!!!

:)... Dekuju Ti nadiku:)!! Lotoska : diky Ti moc!

I když dnes nemám náladu na podobný thématha, dávám tipa:)

Nestoudnost
30. 01. 2005
Dát tip
Já teda náladu začínám mít...je mi trochu smutno a dost to na mě působí!!! TIP

synáček
30. 01. 2005
Dát tip
V tom kříži to není... Kříž křesťanů vytlačil z vědomí lidí pradávný a věčný kříž, který byl (je... a provždycky bude) symbolem Pravdy... Hledej pravdu a najdeš spolu s ní i smysl života... T**

dismorphia
30. 01. 2005
Dát tip
hm, přečeta jsem, ale už po přečtení prologu jsem se na to mohla vybodnout ty to zase budeš brát jako útok proto tvé osobě, ale opravdu jen čistě ze zvídavosti: život je ztráta času - to myslíš vážně?!

Jeheheman
30. 01. 2005
Dát tip
Život je ztráta času.. to je skvělá hláška:))) dál je to jen takové smutné mudrování.. heh a lakovaná rakev stojí od dvacky nahoru.. to přece nemůžem pozůstalým udělat, raděj se necháme spálit, co princezno?:o)

Croyance
30. 01. 2005
Dát tip
UFffffffff... čím dál, tím lepší! :o) *

maya
30. 01. 2005
Dát tip
moc pěkná, oslovila mě...tip

Katalyzator chaosu: diky -dobre ze nemas naladu na tyhle blaboly!!!:) Nestoudnost : dekuji -jen doufam ze nejsem pricinou ... synáček: DIKY !! dismorphia: Ne v pohode! život je ztrata casu - nikdy na Tebe nekdo neřval vety typu: "Ztrácíš čas uklízením! Neztrácej čas s učením !Neztrácej čas lidma,sportem,hudbou,chlastem,laskou - položila sem si proste otázku v čem je to naplnění? ... V čem je? Nevim jestli to myslim az tak vazne... Ve svych dilech si hodne odporuju(viz.Dopis pro zivot) -sem uz takova... Nevim jaka:)...:( Diky za nazor... jehe: jo to planuju:) uz si vybiram misto kde se necham vysypat (zatim vitězí Svořidla na Sázavě- alle uvidime...) Jenze to je moc romaticky - rakev je ponura - ja byla smutna... Potrebovala sem rakev:)...Dik za tip i nazor Croyance : Dekuju Ti moc! Tesis me:)! maya: doufam ze nejsi smutna...?... Diky Ti za slova i tip! Moc Vám Všem děkuju!

Jeheheman
30. 01. 2005
Dát tip
já ale nedal tip!:o)))

Ne ?:))) No tak to nic - smazat to uz nejde Sakris!!! a ja Ti podekovala:((..:)))... Nechces to este napravit;);););)? Umrkam se:)... no tak Ti teda nedekuju:))))...

Smutné, ale pěkné, tip*

Nicollette
30. 01. 2005
Dát tip
ta báseň má tvar anděla schválně? všim si toho někdo? :)

dadik
30. 01. 2005
Dát tip
ticho samotu a klid si můžeš užívat i v životě...věř tomu...:))

maya
30. 01. 2005
Dát tip
Mala Princezna:smutná nejsem,takové chvíle někdy přijdou,něco si z nich odneseme a ony odejdou..i to je na životě hezké

malinka hvezdinka: dekuju Ti! nicollette: ne:) si prvni:)! On to mel byt v mych ocich spis kriz ,ale jak se ted divam vidim andela ... Dukaz misto slibu:) Kazdy vidime jinak:) Dekuju Ti za rozsireni moznosti spolecniku dezertere:)! dadik:uz zase vim:) dekuju za podporu! maya: je! a vo tom to je:(... Nekdy by covek nejradsi zkoncil... Sem rada ze se smejes! :) pokracuj:)! Dekujuuuu! Moc za navštěvu ztracené slovo a mnoho tipu!!! Smejte se vsichni! :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru