Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

TRNKY - BRNKY til _JiKo_ og spol.

14. 11. 2000
0
0
1506
Autor
MaxipesFik28

Chválím zdejší TRNKY - BRNKY nebo je to DIKOBRAZ ? Po přečtení některejch dílek zhulenej jsem pod vobraz Na mozek některejm umění leze dejchá na mě z nich zima hlídají si svoje teze chybí jim však člověčina
suva
19. 11. 2000
Dát tip
Čichám člověčinu... ale z které strany??? Z té maximálně psí - ne z té to není. Je to z -áááá- z té Jičí a spol. Ta se totiž snaží něco připodotknout i k těm desetiletým. A nákladní ironie je ouplně ten nej termín, co jsi mohl vymyslet - jsi holt makovička, máku :c)

JiKo
15. 11. 2000
Dát tip
Přišel, viděl, pokrčil rameny, pokýval hlavou a odcházel ... a v tom si všiml že je slavný, jenže ta sláva mu stoupla do hlavy ... začal se vzdalovat lidem ... přestal být člověkem... ps: ironií proti osobním invektivám !

Psí_mák
15. 11. 2000
Dát tip
Správně, raději invekcí za nákladní ironie !! :-) Fiku, lidi tady píšou i pod všelicos horšího než pod psy, hlavu vzhůru. Stejně si myslím, že nejsi poetický naschvál, že je to tvůj záměr. Ale ten obsah mi přišel zbytečně nepřátelský, já nevím, já bych bral tu kritiku tady spíš jako možnost si povídat než jako rozsudky a následné protesty.

Psí_mák
14. 11. 2000
Dát tip
No to mi nepřijde moc férový tohle napsat jenom proto že si _JiKo_ a spol. dovolí říct svůj názor... Četl si od něj vůbec něco? Rozhodně nepíše podle tezí, rozhodně mu nechybí člověčina, aspoň pokaváde mohu já soudit... z toho dejchaj trnky, proč ne jenže... chybí poetika

Psí mák : mě stačí , že jsem četl jeho kritiku pod dílem , který psalo 10-ti letý dítě .Tam si myslím jeho objektivní kritiku mohl nechat pro sebe .

Albireo
14. 11. 2000
Dát tip
Jenomže podle mě to desetileté dítě píše líp, než MaxipesFik28.

Albirelo: Já se také nikde neprezentuji jako básník nebo spisovatel . A v tom s tebou souhlasím , že píšu pod psa . Taky jsem si to dal do nicku , pokud si toho ještě někdo nestačil všimnout . A myslím , že Ti v Tvé kritice nějak zlobí čárka . Ještě se na to podívej .

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru