Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

představen

14. 11. 2000
0
0
1149
Autor
part

přeji krásné prožiky všem umnělcům a taky hodně trpělivosti s novým autorem

jsem přítel "part" chci se naučit poesii prosím, poraďte mladému chlapečkovi! Chci umnět psát básně tím blbnout všechna srdce všech žen a dívek všech kterých se mi zamane! JSEM part váš nový neskušený přítel,který se chce učit u odborníků CHCI TO OVLÁDAT JE TO MOJE TOUHA K D O M I POMŮŽE ?
part
05. 12. 2000
Dát tip
kalinko micinko - promin , to jsem já mamcalibca p r o m i n ------ ze Jsem Te rozproudila , tolik pismenek Jsi dlouho nenapsala .

kalinka
28. 11. 2000
Dát tip
Jestli ješte porád nespíš, parte:o), tak to je mi te docela líto, ale my, co jsme odkázaní na pripojení z kaváren, tak quickle nereagujeme na elektronické áááásky!:o) Ale o to víc je to hloupé, že tvoji nabídku exhibování v páru nehodlám prijmout, neb me deprimuje tvuuuuj prístup k mé materštine, se kterou zacházíš fakt jako PRASE!:o)))) /Asi to vyzní hloupe s ohledem na dnešní mé obcas absentující diakritické znaky, ale to není hlavou, brž strojem!:o), kterej není muuuj, ale kafáááárenskej!/ A není náhodou gigolo o tom, že než predvádení sebe celického má predvádet neprílis podstatnou cástí /velikost v pomeru v celku myslím/ svého tela, jakýsi rejstrík stimulujících kejkluuuu, jakožto "samozvanne profesionální!" zakoupený nositel této cásti??!!!:o))) Tvá reakce mi pri predstave prohození pohlaví pripadá veselá. Predstav si, že babe navrhneš, jak uplatnit svou potrebu exhibice "spodku". Ona to s povdekem prijme a jakožto novopecená kurva ti navrhne, jestli bys pri její nové profesi nechtel asistovat jejím placeným koitum s klienty?! Nevadilo by jim to ?!:o) Co myslíš?! Takže: fakt myslíš, že by to tem zazobanejm babiznám, co si musej kupovat chlapa, nevadilo, kdyby tam u toho asistovala mladá, pohledná, sexy a ješte navíc obcas pekne rozjetá samicka, která fakt nemá v úmyslu se o chlapa s kýmkoliv v této oblasti delit, když už je to o tom!:o)))???? Už to vidim!:o) Neveš hlavu.Jestli chceš, napíšu Srstkovi, at te v prístím vysílání Chcete me? nabídne!:o))) Jestli tvé císlo nekdy prozvonim, tak ciste ze zvedavosti, jestli je fakt nekdo tak šílenej, že ho na literárním serveru pod dojmem zrejme netušených budoucích zvrhlostí, práskne takhle do éteru!:o) /to císlo!/ Jinak, jestli´s proste nemel kliku na nejaký seznamce ohledne nezávazného flirtu, tak to zkus na vážným seznámení! Zkušení starí pardi praví, že nejvetší perverze se odehrává práve v této rubrice! Lovu zdar!:o) Nazdar! Kal

part
26. 11. 2000
Dát tip
gigolo : " inzerát ? " : SUPER RADA : Moje představa je předvádět se ve dvou ! Hrozně moc cítím , že Ty by Jsi mohla být ta pravá moje spolu podnikatelka. Pytel zlatých dubounů by nás neminul ! Skontaktuj se semnou ! Čekám a touhou nebudu ani dnes spát. tel:0606440769...nelžu zkus to! kalinko

kalinka
20. 11. 2000
Dát tip
obložit vatičkou, do osvětlené vitríny a jako exponát do muzea, partíku!:o)) Vytřískáš majlant!:o) Nebo si dej gigolovskej inzerát!:o)

part
19. 11. 2000
Dát tip
JiKo já jsem zrovna přišel nato, že poesie pryští z úplně jiné části těla a to je " kůt" kde sídlí můj velký UúůúůúD-

Vojtek
19. 11. 2000
Dát tip
No nazdar :-)

Print
15. 11. 2000
Dát tip
Ahoj!!!

JiKo
14. 11. 2000
Dát tip
Toš vitaj... ALE!!! poezie nejde naučit ... ta prýští ze srdce ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru