Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zrada

14. 11. 2000
1
0
4269
Autor
kapka

Moje nálada rychle mrzne, když řekne:,,Už tě nemám rád, budu jen tvůj kamarád." Slzy se mi derou do očí a v tom se otočí. Má úsměv na rtech a já...slzy na tváři. Dál od toho zrádce, který asi nemá srdce. Odcházím,protože nic jiného momentálně neumím. Ani na ,,ahoj"se nevzmůžu, ale tím si nepomůžu. příjdu domů a v tom zvoní telefon. Zvednu ho a v něm je on. Starostlivě se mě zeptá:,,Už je ti líp?" Ale je to stejné jako:,,Už můžu jít?" Odpovím po pravdě:,,Ne,je to pořád stejné!!!"
Blaznivkaaa
02. 07. 2002
Dát tip
Kapičko, nesmutni, bude líp...doufám, že to byl aspoň nějakej vůl...abych ho mohl aspoń tímhle způsobem poslat někam...::)*

Krel
28. 06. 2002
Dát tip
do klubu, jinak jak Cavič..

HanzV
06. 01. 2002
Dát tip
Myšlenka pěkná, zamilovaná, časté, smutné, pravdivé a kruté téma, ale z lit. hlediska nelze poznat zda jde o rýmovačku nebo ne . vytýkám trošku nedostatek hudebnosti (neber si to, já si na tom zakládám), ale jinak pěkný. Mě se líbí. (trošku moje témata v sbírce První lásky).

Terry
05. 01. 2002
Dát tip
Ta první sloka se mi moc líbila, ty další už tolik ne, ale je to docela dobrý.

Snezenka
28. 05. 2001
Dát tip
kapko: Když si budeš před spaním říkat motlitbičku, kterou napsal pan Žáček, už nikdy se ti nic podobného nestane. Takže: Andělíčku mujstrážníčku z nebeského Vnitra chraň mou duši jaksepatří zvečera i zjitra aby se vní nehrabali moji rodní bratři idioti staré děvky a psychiatři

Wlevy
18. 05. 2001
Dát tip
Je to super,asi nejlepší co jsi napsala,to ostatní nic moc,ale to je fakt dobrý

kapka
18. 05. 2001
Dát tip
Wlewy: Tak dik, mě se to zas líbí ze všeho nejmíň, je to to nejstarší, co mám!!!!

jakozto zastupce druhe casti populace se musim ohradit. jasny, prvni co asi vy slecny reknete je, proc se nam do toho sroubuje nejakej analfabet, kterej ani neumi posate s hackama a carkama, ale to je vas problem jestli to nechcete cist. ja bych vam chtel oznamit, ze mate pravdu v tom, ze vy slecny jste mnohem senzitivnejsi, nez my, muzi, takze to nase vale vic boli. ale neni to pravda, citlive vystreleny sip zasahnuvsi srdce s krutou presnosti neni o nic lepsi. boli uplne stejne akorat kratsi dobu... kapka: depky jsou na houby, ale bez nich bychom nevedeli, co je to smich, pripadal by nam samozrejmy. basnicka chce vic umu, pak by byla dobra. tede je jen uchazejici,ale co chces na 14.8 roku, ze?

kapka
10. 05. 2001
Dát tip
Hank_Chinaski: tvou kritiku beru, ale je to 2 roky stare... a ty vis......

Popelucha
05. 05. 2001
Dát tip
Ach jo, ti chlapi jsou děsní. Ještě, že se Cavalera přiznal. Hezky napsané.

kapka
05. 05. 2001
Dát tip
Popelucha: Chlapi uz jsou takovi, posoudit to umim jen ze sveho pohledu - tedy z holciciho!!!

Cavalera
07. 12. 2000
Dát tip
Ahojky kapičko .. hned na začátek se přidávám k Ostrichovi, až na tu Kapku Touškovou, tu neznám. .. a jinak na takový kluky se vyprdni, jen si řekni, stál za to? Nestál, to Ti můžu zaručit, žádný za to nestojí, ani pro jedinou slzičku a to mi věř, ikdyž jsem Ti promlouval do dušičky, aby jsi mi nevěřila, tak tohle mi věř!! My jsme totiž takový hovádka, hloupý a přelétavý a bůh ví jaký ještě .. ju, nepomlouvám já nás chlapi? A kruci, chtěl jsem vlastně určitě říct, že chlapi jsou strašně dobrý .. jé to zní, jak kdybych byl ... hm, tak radši zůstanu u toho prvního tvrzení .. jo a příště mu s tím telefonem flákni!!:-)) Ahojky Cavalera!!

Petulka
15. 11. 2000
Dát tip
Je to ze života - často to tak ze strany kluků bývá

JiKo
14. 11. 2000
Dát tip
Rým pojat dost volněji a rýmy celkově hodně slabé ... příznak to začínajících. Rytmus... kde jen je... Tak vítej

Ostrich
14. 11. 2000
Dát tip
Vítej. Máš pěknou přezdívku. Znáš Kapku Touškovou? Možná by se ti hodně líbilo, co dělá, když sis zvolila tohle jméno. Tohle dílko je dobrý začátek, takový životní snímek. Inspiraci se nedá poručit, ale co kdybys zkusila napsat třeba něco o té kapce, když už se tak jmenuješ? Jen tak, co tě napadá. A nenuť se do rýmů, když budou, budou, když nebudou, přijdou příště.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru