Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

6

15. 11. 2000
1
0
759
Autor
Pimpilim

V pravidelných intervalech bliká kursor a já usínám a blikám taky a usíná i kursor. Až usnu, blikat přestanu a zhasnu, prozatím dočasně, avšak přijde čas a zhasnu docela jako všichni ostatní. Jen kursor bude možná blikat donekonečna. A všechny kursory dohromady nám budou blikat nad našimi hroby i hroby našich omámených předků, říkajíce si asi, jak jsou prozatím šťastné, že si mohou blikat donekonečna. A až zhasne poslední člověk, topič Antonín, zhasnou i všechny kursory...
Pimpilim
05. 04. 2001
Dát tip
jorel: to nevim, to je nejlepe se zeptat tech vsech - mimochodem ja si nedelam iluze, ze by tipy na ma dila i na dila na pismaku obecne, resp. jejich pocet, mel nejakou ( byt sebemensi ) vypovedni hodnotu o kvalite - kolikrat jsem si vsiml, ze jsou jina kriteria, ktera daleko vic nez skutecna kvalita urcuji pocet tipu - co takhle treba pocet znamych nebo pohlavi ? nicmene i u me je to videt - napsal jsem doslova EMOCNI BLABOL s nazvem MARNA ( stvoril jsem ho behem 10 minut, kdyz jsem sedel na pocitacich, a rovnou ho odeslal ) a ejhle - 4 tipy... a uvahy, kterych si u sebe cenim daleko vic ( uz jen proto, ze casto kazda jednotliva veta by se dala rozepsat na dve strany ), maji nula nebo jeden tip... nuze proc to neni opacne ?

jorel
03. 04. 2001
Dát tip
dobrá úvaha na téma blikající kursor. proč to nikdo netipoval?

fox
15. 11. 2000
Dát tip
za 3

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru