Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Skrytá touha

14. 02. 2005
1
0
889
Autor
ivetsafran

Pomalá hudba, plápolající světlo čtyř svíček, prázdný byt, vonící večeře a připravená postel. Oblékám si bílé spodní prádlo, někde jsem četla, že chlapi milují nevinně vypadající dívku. Pohodlné tričko, které obepíná bujné tvary, tmavé kalhoty a sexy boty, co udělají svůdnou chůzi a připoutají tvoji pozornost. Už abys tu byl…

Otevřu dveře. Přinesl jsi květinu – tmavou růži doplněnou vášnivým polibkem. Tiše večeříme a vpíjíme se do vzájemných pohledů.

Talíře nedojedené, jen my dva uprostřed pokoje tančíme. Okolí nás přestalo zajímat, vychutnáváme si už jen blízkost našich těl. Polibky stále vroucnější, oblečení, které ubývá. Chci tě a ty zase mě. Teď už není nic důležitého, jen my dva a naše sny. Kdybys tu tak byl…

Vypínám hudbu, sfouknu celou tu romantickou náladu. Bílou nevinnost vyměním za obyčejnou noční košili a jdu spát do prázdné postele. Nepřijdeš, už v to ani nedoufám. Večeře marně čeká na strávníka a já na svého ztraceného milovníka.


Saturnin
14. 02. 2005
Dát tip
rád jsem si přečetl těch pár řádku

StvN
14. 02. 2005
Dát tip
Je zajímavý, jak lidi píšou děsně romanticky - vpíjení pohledů atd., když si chtěj prostě jenom zašukat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru