Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

S O U L O Ž

18. 11. 2000
0
0
3465
Autor
part

začátek-

Můj PIJ byl zasažen Já stojím ořed ní a obnažen ona si tu klidně leží z očí něžných prach jí sněží ruka její mi naněj sáhne do klína vmžiku jej stáhne Nepotřebuji tvé rohy ona dravě roztahuje nohy má na sex nejdrsnější vlohy vnikám mezi její sladké vnady ona hořkou vůní královny spouští moře duohry nehty vryje mi pod kůži Já cítím jen tu po růži mráz tělem mi projíždí když hladí mne po hýždi už Mnou to projíždí ta pod mnou zavzdychá Můj ůd už vodopády lásky její skvost vystříká
part
05. 12. 2000
Dát tip
promin Berusko to mamcalibca - chi, chi jou...,

part
29. 11. 2000
Dát tip
Beruško, až Ho uvidíš v Životní velikosti a hlavně v pracovní poloze v plné pohotovosti, tak ti bude úplně jedno " jestli úd nebo úd , Já si stejně myslím ,že 23/6 , že se nepíše úd ani úd , ale KLÁDA !

Beruška
29. 11. 2000
Dát tip
Nemám pro tebe slov, asi si myslíš, že seš zajímavej, velkej kluk, co? Sorry, ses ubožák, co si léčí svý komplexy, nic víc....

part
27. 11. 2000
Dát tip
Vojtku, Vojtku erotika není gramatika co se vyjmenovaných slov týká.Víš ty vůbec jak se píchá? Nauč se to od Partíka !

part
27. 11. 2000
Dát tip
Krel - lepší děsnej pokus ,řekl bych - než-li mít NA HLAVĚ boule a stále tahat plné koule,však to někdy zmusíš , kritizuj až to zkusíš!

part
27. 11. 2000
Dát tip
ANONYME ty seš asi na nic , zřejmně budeš ještě PANIC,až to poprvé zkusíš pak teprve poznáš co je to báseň a co je to poesie! Nechtěj si TO zhnusit, vždyť jednou to musíš také zkusit.Přece by jsi Nechtěl umřít úplně blbej!Poesie z tebe se drásá , víš hovno co je to KRÁSA! Promiň-nechtěl jsem abys zuřil, Já Chtěl jen aby jsi se vzpružil! Nebuď v básních jako Vlastenec , ať nemusím ti Dávat na věnec! Zrovna jsem z toho Slez a on pod věncem chcíplej pes. Strážit Já tu nebudu tuhle čoklí obludu . Obvolal Jsem Všechny hrady ať ho pohřbí do ZAHRADY.Nechal jsem Já ruce v klínu, když házeli na něj hlínu. Plakat nad ním nebudu, on dělal mi Tu ostudu.Už přešlo mne to mámení, serem na tvé znamení. Sypte , sypte kamení už je konec trápení. Nejsem Já už ŠTVANEC , zase řádím JAKO K A N E C promiň pejsku - stálý přítel PART !

clovrdik
24. 11. 2000
Dát tip
no, tuto báseň neodsuzuju, i když se mi nelíbí. ale každý má právo psát, jak chce. nepřipojuju se k výpadům vůči tvojí osobě, piš jak umíš a lidě tě budou a nebo nebudou číst, ale je to tvoje věc.

Krel
24. 11. 2000
Dát tip
Sex v poezii-proč ne. Ale tohle je vcelku děsnej pokus, řekl bych.

šroubek
23. 11. 2000
Dát tip
otřesemjsemotřesen

Sadaf
21. 11. 2000
Dát tip
neodsuzujme sex , pakliže to chtějí oba, nicméně jim zachovejme jejich soukromí...co se týče sexu v poezii absolutní souhlas s Carodejem...

Vojtek
20. 11. 2000
Dát tip
Už jsem jednou říkal že podobnej autor tady byl a jmenoval se MámaLibor ale podle Tohoto byl slabej odvárek.... Hnusnej přízemní perverzisto...nauč se vyjmenovaná slova...:-)

part
20. 11. 2000
Dát tip
Vojtku kdybys věděl proč zuřím,tak se vysereš na vysraná slova!

kalinka
20. 11. 2000
Dát tip
part: ohon na ruční pohon je dost dobrá hláška!:o) Jak to máš s našem případě?!:o) Máš tam chyb jak máku, ale tuhle jsem viděla nějakej for s jogingářema klusajícíma parkem, na lavičce dva důchodci, a jeden říká tomu druhýmu: Jó, dnes je to všechno nějak vyšinutý. To my, když jsme byli mladý, prcali jsme jak divý!:o) Takže jestli ti to teče ušima, tak není divu, že něco z toho vyteklo až sem! Ale Honu zdar! /jak říkáš!:o))/

part
19. 11. 2000
Dát tip
stakovým úúúúúdddddddddeeeeeeeeemmmmmmmmmm se dá dělat......chceš ho kočko?Napiš si tajně o adresu-jsem děsně dobře nadrženej "těším se na Tvé překvapení!Potom všem napíšem jak nám to psalo.

Carodej
19. 11. 2000
Dát tip
dost hrozný. Erotika a sex v poezii má své místo, ale tohle je dost "rádoby" pokus. Když pominu prohřešky proti gramatice, tak je to poněkud násilná a místy až pornografická říkánka.

part
19. 11. 2000
Dát tip
prc sem, prc tam, nám už jeto všechno jedno, na nás nic neplatí-řečeno stručně a VY si jej HOŇTE R U Č N Ě - on nato někdo DOPLATIL, že mou lásku JSEM si uchránil ! HONU ZDAR VŠEM I tomu co mu zbývá OHON na ten ruční POHON. vaš Přítel Radim Uzel part !

Beruška
18. 11. 2000
Dát tip
Sorry, ale nelibí .....-:((

Beruška
18. 11. 2000
Dát tip
Kromě toho se nepíše úd, ale úd....

Astalavista
18. 11. 2000
Dát tip
Jo. Beruška má pravdu. Jinak opravdu nevšední zážitek (?!)

Janis
18. 11. 2000
Dát tip
:-))))) Nečervenejte se,nesluší vám to....

Katerina
18. 11. 2000
Dát tip
radsi se misto TOHO koukni se na vyjmenovana slova ;-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru