Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vcházíš...

21. 02. 2005
1
0
1275
Autor
1Agatka

Vcházíš – bez pozvání

s  vůní marijány

vcházíš za úsvitu

do našeho bytu

posadíš se tiše

k našemu stolu

šeptáš slova z plyše,

že budem navždy spolu

obejmeš mne kolem ramen

nevím, co se děje

s Tebou už je ámen

cynik osud se tomu směje

 

Čáry v dlaních čarovaly,

Když  jsem Tvou budoucnost četla,

Před Tebou mne varovaly,

Viděla jsem bránu pekla.

Hrst popela

z Tvého těla

         přesto  stále     ….    vcházíš
Deve
28. 02. 2005
Dát tip
Čáry v dlaních čarovaly, Když jsem Tvou budoucnost četla, Před Tebou mne varovaly, Viděla jsem bránu pekla. Hrst popela z Tvého těla přesto stále …. vcházíš tohle se mi líbí....tip a kdybys chtěla přeci jen do kladenského klubu, tak jsi vítána, stačí se nahoře v hlavní stránce klubu přihlásit....D.

Dash_707
21. 02. 2005
Dát tip
...ale jo, jen toho CINIKA bych napsal jako CYNIKA... :o))

1Agatka
21. 02. 2005
Dát tip
Dash707 - ano, máš pravdu, konečně někdo, jehož kritiku jsem si přečetla a VÍM, ží má pravdu .... Ach jo Hele - jak to odstranit, poradíš? A jak odstranit, že " se mi to tam vložilo" 2x ? Budu fakt ráda, když mi odpovíš a něčemu mně naučíš, předem díky

AAA_AAAB
21. 02. 2005
Dát tip
Klikni na svoje jméno (v levým sloupci), dej úprava děl (v pravo dole) a pak k tomu konkrétnímu dílu klikni na smazat. Jinak básnička celkem ujde..Mohly by být lepší rýmy.

1Agatka
21. 02. 2005
Dát tip
Děkuji, už jsem tu hrůzu upravila, ovšem zde v diskusi každý pozná, co jsem zplodila za hrubici. Děkuji ještě jednou za radu. Nu, třeba to někoho potěší, že jsem kopyto :-)

Implicite
21. 02. 2005
Dát tip
takže...cíleně jsem hledal báseň, která se taky rýmuje..všimla sis, že se teď nějak roztrhl pytel s volnými verši...ne však u tebe..což je dobře..je přece jen hezčí, když se něco pěkně rýmuje (jako tobě), když má něco svoji melodii..takové pohlazení po duši..pravda, trvalo mi chvíli, než jsem ji pochopil (alespoň doufám)..a musím říci, že se mi moc líbí..jen tak dále..ozvi se mi s dalším dílem..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru