Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NEPOHŘBENÁ

19. 11. 2000
0
0
1039
Autor
part

neumírá-je šťastná

na hrobě černé macešky u černé lampy písek bílý bílá holubice a černý pomník ..prší..je mlha.. zima se vžírá pod kůži On nese svícen hořící ..zavál vítr.. ..uhasil svícen.. ..cestiček plno.. VEDOU K NESMRTELNÉ hýbe se hlína pod nohama LÁSKA vstává je stále krásná jde k Němu "MUŽI SVÉMU" je nahá rozpálená MANŽEL jde k ní, jen ON ví co sní SNÍ už leží u zdi hřbitovní dvě těla spojena pro SEBE stvořena mizí chlad i zima jen něha je objímá Obraz Ten Vše Kolem Dojímá mrtví i živí ví, že dlouhou lásku N I C N E R O Z D V O J Í
part
20. 11. 2000
Dát tip
JiKo, aby tobě " zhasl " co a čím bys to pak dělal? JiKo to navazuje na jednu píseň " Láááska umííírááá, umíííráá " Ale to ty zase nemůžeš vědět!

part
20. 11. 2000
Dát tip
tady se někdo vydával za teho kdo nebyl a ten si to odsere promiň F F , poděkuj manželovi on našel tvoje stránky - budem se ti snažit pomoct "napiš pravdu kde teď JSI !!!!

Astalavista
19. 11. 2000
Dát tip
Živí ví - zní trochu krkolomně. Jinak pozitivní krok kupředu. Čekal jsem zase tvojí "klasiku" a - chyba lávky.

Javert
19. 11. 2000
Dát tip
Smysl ni krásu nenalézám.

Carodej
19. 11. 2000
Dát tip
Astalavista: tak.

JiKo
19. 11. 2000
Dát tip
svícen-nemám rád opakování slov..po druhé šlo napsat třeba jen "zhasl" Jinak obsah má být pozitivní, ale diký popisu okolí a prostředí děje to báseň stahuje spíš k negativním a ponurým dojmům. Myšlenka lásky nepřevážila nad hřbitovem

part
19. 11. 2000
Dát tip
abys zteho nechcíp

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru