Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

No name

20. 11. 2000
0
0
768
Autor
satix

Fuck you

Tohle není žádná blbůstka, to je vážná věc. Zrovna mě vyčerpal boj s tímhle velkým obrem, který si říká Internet a jeho bratr Modem, mimo jiné oba neuvěřitelně vyčůraní zmrdi. Takže si říkám, což takhle dát si špenát? Ovšem možná by postačil jeden joint, abych zvládnul tenhle boj, a taky by to chtělo pár čoklů. Protože nejlepší jsou s ananasovou omáčkou a s Číňanem v ruce. Jo tak tomu říkám ráj, tenhle drak je fakt skvělý, šukám s ním každý večer za svitu Měsíce a úplňku Slunce. Tomu se prostě nedá čelit, tenhle kvalitní nikdy nekončící tančící úchvatný žhavý tip nebo trip? A tak dál lesem táhnu svou zvěř, své koleno, které je už dávno v piči, i ta srnka Bystrouška, co si takhle vozí zadek lesem Mercedesem už je zavodou, její nový milenec Vlkouš je skvělý gayboy, ostatně zeptejte se medvěda, co ho zná i děda Vševěda, který stále patrá, zda to byl major Zeman, co vzal roha s jeho třemi vlasy, a zaprodal se tak své vlasti. I takové věci se na světě dějí a já mám z toho chvění, hlava mě kolem krku běží, tak počkej na mě ty pitomá krávo, až já tě dostanu do postele, dám si tě celou, celičkou levandulovou a pak zamířím na svou hlavu a končím s bezhlavým krkem a bolavou hlavou nad modrou oblouhou.
part
20. 11. 2000
Dát tip
BU RAD BU KU BU - kráva - není bejk - pitomá je tvá hlava - tu krávu nikdy nedostaneš i kdyby chcípla po levanduli - zdravím dětka vševědka. ČEST A SLÁVA BEZHLAVÉMU JEZDCI ! Piča jsi ty,protože jsi nežral špenát!

part
20. 11. 2000
Dát tip
Zdraví tě dvá zmrdi co na tebe prdí,což není sranda, ale vážná věc,pozor ať na tebe nespadne klec a nevyrve ti plec!Je to možná trochu Sviňský ale u Nás interned a modem jedí ČÍNSKY.Čokl běží hledat piču k lesu Ona však vždy mrdat bude v M E R C E D S U !

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru