Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Led-nov

20. 11. 2000
1
0
1285
Autor
sousoší

...pro mě, co každý den chodím v ranních hodinách Prahou, v hodinách, kdy se na ulicích už nikdo nezdržuje. Možná ne každý den, ale tak mi to přijde.

Ranní vzduch rozrazil dech mlžný a ledový Podzimní nebo lednový ulicí ozval se krok můj snad jiný nikdo se to nedoví hvězdy svítily mi měsíc posílal slunce připravovalo a vítr vál pírko snášelo se nikdo se to nedoví měsíci lednový pírko jsem zašlápla a kapka nikdo se to nedoví skápla a já? šla jsem dál jako každé ráno-noc a nikdo se to nedoví měsíci lednový. snad na mě
Prokletí
25. 11. 2000
Dát tip
no, dost ucouranej rytmus pořád se opkujících rýmů ,,, nespokojenost, zajímavý téma, ale je to utahaný, což kazí dojem ... m.

Mahoney
23. 11. 2000
Dát tip
*!!!

blazinek
23. 11. 2000
Dát tip
jůůůůůů :-)) vezmeš mě příště s sebou? miluju noc! a Prahu! moc! i když pak ruce zebou :-)) zatr... předběhlo mě záložní ego, teď už by nebylo fér to tipovati...

White
20. 11. 2000
Dát tip
Cítím atmosféru ranních ulic a vnímám ten pocit, který člověka provází, když je sám se sebou a prochází opuštěným městem. Díky za skvělou věc! Jen snad bych trochu učesal rýmy a dotáhl pointu. Já s tím mám také obrovské potíže a dotahovat se mi nikdy nic nechce. Ale zkus to!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru