Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fuj,je Vám taky tak špatně?

28. 02. 2005
3
0
1608
Autor
Djihaad_MP

Ti,kteří mě znají,pochopí můj splín

Ačkoliv jsem občan Hradce Kr.,jsem uvězněn v obrovské bludišti 160 km od domova.To bludiště místní nazývají Brno.Jsem ve vyhnanství na internátě s fašistickým diktátorem v čele a s jeho sborem natvrdlých fotbalistů(nic proti fotbalu,ale tohle je fakt sada.Na hlavách tuny gelu v hlavách CD s FIFA 2000).Tato škola je jedna z tuctových učilišť,tzv. smeťiště žactva.75% školy smaží!23% sere na docházku,a 2 % tvořím já,a několik mírumilovných hlav(Vesměs vzívači Jaha Rás Tafariho,Johnyho Rottena,Eda Rushe,nebo Saurona<stejně na to polovina ze 2% taky sere>).Fakt je mi blbě,jdete na školní dvůr,ale ten je zahalen v nikotinové mlze.Tak jdete ven,tam vám dá přes držku Johny Kentus Gang(místní nacisti),tak jdete do knajpy a tam chtěj za desítku starobahna 18,-. .Po dvou pivech je vám tak blbě,že jdete na intr.Cestou potkáte několik nafrčenců,který scháněj nějaký piko.Když přijdete na pokoj,přijde vás votravovat ten fašistickej vedoucí intru,že prej ste prodávali marihuanu nezletilým spolužákům(podle dostupných informací to zkouší na každýho nově příchozího a to včetně učitelů!!)

Ale já na celej tenhle koncentrák házim kakana.Při snaze o uklidnění si uvaříte svého oblíbeného Earla Greye.Ale pozor,je v tom háček,vaříte ho z těch místních sraček,který tečou v brněnským vodovodu.Pak je vám tak blbě,že už to není k vydržení a každýho,kdo na vás bude mluvit v tom hantecu nazvete ,,moravským bramborem,vokurkem a jantarem!!!"Takže,když jdete spát,je vám pěkně blbě a ještě ktomu vás čeká novej den v Brně!!!

 

Děkuji písmáku.cz,že jsem si mohl veřejně postěžovat.


good luck voe...

Chick
31. 05. 2005
Dát tip
vís ze sem z spocátku takhle uvazoval i o hradci? a ted mizim a dlouho...a docela sem si na to tu zvikl ....

Djihaad_MP
25. 04. 2005
Dát tip
Bohužel ještě jeden rok v tomto bahně

h_a_r_r_y
03. 03. 2005
Dát tip
hradecka voda taky neni nic moc..tip

ejke
02. 03. 2005
Dát tip
je to dobrý pobavilo mě to a proto píšem ne ?

ejke
02. 03. 2005
Dát tip
T*

angel1
02. 03. 2005
Dát tip
a víš, že už se blíží prázdniny?

Chucky
01. 03. 2005
Dát tip
hodne zivaj ne?

Vaneta
28. 02. 2005
Dát tip
Tož ono to nebude tak hrozné....Su taky původně z čech a na Moravě je hezky...Brno je náhodou fajné město, určitě časem objevíš i jeho pozitivní stránky.

REDH0T
28. 02. 2005
Dát tip
...frajere, jsem z Brna, jsem z učiliště o němž píšeš a jsem oním fašistickým diktátorem, kterýho si tak moc vážíš. Chceš mi ještě něco říct... ?

Kandelabr
28. 02. 2005
Dát tip
fňukat umí každý...

Dvojlomná
28. 02. 2005
Dát tip
Ne, je mi ještě hůř...jsem jen patnáct kilometrů od svého " domova", v překrásné školní pracovně, nikdo po mě nic nechce, můžu klidně celý den sedět u počítače a popíjet svůj oblíbený zelený čaj, uvařený z kvalitní pražské vody,...zítra má koncert moje oblíbená skupina, napsal mi nejlepší kamarád z Nového Zélandu a moje poslední báseň je ve Zlatém výběru...a nic z toho mě netěší a nezajímá...nemám si na co stěžovat, protože jediný problém v mém životě jsem já sama...děkuji že jsem to měla kam napsat...a zdravím Brno, které mám mimochodem celkem ráda...:o)

Garth
28. 02. 2005
Dát tip
to přežiješ, lepší než mít domov pouze na planetě Riťon

Gonsales
28. 02. 2005
Dát tip
no nevim jestli v brne je o tolik horsi voda nez u nas...a vubec myslim ze je to u nas uplne to samy...ale ja to narozdil od tebe mam neco z toho rada;))

Držpata
28. 02. 2005
Dát tip
jaký vzívači proboha??

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru