Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prohra

21. 11. 2000
1
1
1425
Autor
Ageran

Něco o válce a o prohře...

Můj pane, můj pane, je konec je po všem můj pane můj pane my prohrály! Na bitevním poli naši muži leží na bitevním poli smrtka se prochází Na bitevním poli nepřítel náš stojí pane je čas utéct je čas jít. Sedněte na koně neohlížejte se sedněte na koně jeďte v dál, Nepřítel je zmaten o nás ještě neví zachraňte si život vždyť jste král. Tak nestůjte tady vy musíte přežít, pozvednout svůj národ spasit lid, Tak nestůjte tady je čas sebe spasit vypadněte odtud jděte pryč. Pane už je pozdě nepřítel je všude pane už je pozdě není kam jít. Pane já se vzdávám aspoň sebe spasím, pane já se vzdávám nebudu se bít. Teď jsi zemřel králi, zemřel jsi jak zvíře, teď jsi zemřel králi nejsi živ. Nespasil jsi sebe, nezachránil jsi se, nespasil jsi sebe – zradils lid.

1 názor

Menahen
20. 05. 2001
Dát tip
Je věru dobré, jdu číst dál, odhazuji šál svůj vdál? Koho sem to zas vykrad?:)

Geneis
03. 02. 2001
Dát tip
Je to pěkné... Zajímavá forma a sqělé básnické střevo :)) Agi, jen tak dál a přežiješ :)))))))

Eowyn
11. 12. 2000
Dát tip
hmmm, sorry, ale nějak mi to dneska nekritizuje.

chtelo by to trosku uhladit...ale Agi znas me,takze vis ze bez rypani bych asi neprezil...Tak me napada,ze na miste toho krale si muzu nekoho lehce predstavit...uhadnes koho ???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru