Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak se z mrazu rodí verše

04. 03. 2005
3
0
1643
Autor
MPosp

Autorská čtení znáte hlavně asi díky Týnské literární kavárně (další je už 14.3.!), ale jsou i jiné akce ...

Praha, středa 2.3.2005, 19hod. - mrzne, až praští. Vyjdete ven z vyhřátého smíchovského komplexu Carrefour, aby jste po lávce přeběhli jednu z asfaltových tepen velkoměsta, a hned se do vás dá zima. Do toho ještě ledový vítr a rychle padající tma avizují, že dnešní sraz literátů a poetů asi nebude patřit k těm dlouho do noci se táhnoucím ... Vyběhnutí na vyhlídku, která dominuje celému parku Sacré Coeur, je příjemným rozhýbáním celého těla a zahřátím se. Nahoře už podupává několik nadšenců, kteří se svíčkami snaží navodit patřičnou atmosféru a zároveň autorům usnadnit čtení ... nemilosrdné poryvy větru však jsou proti a nezbývá, než se semknout do hloučku a skotačící plamínek před nimi chránit.

Pro focení to jsou podmínky snad ještě horší, než pro čtení. Proto je většina snímků rozmazaných, neb z ruky při časech mezi 1/2 a 1 sec. a v té zimě to fakt líp nešlo ... a blesk se mi nechtělo vyndavat z důvodu zachování atmosféry ...

Pěkný den a víkend všem!

 

 

obrazek [http://mposp.ebe.cz/Totem/050302/231_3190.jpg]

 

 

Všechny fotky najdete ZDE


velmi pěkné, jako vždy fakt mne mrzí, že jsem to nestihl t.

vesuvanka
04. 03. 2005
Dát tip
Muselo to být zajímavé a pěkné (ten den jsem měla zrovna vernisáž Islandu), ale asi bych v té zimě nemohla vegetovat.... Martine, máš moc hezkou a zajímavou výstavu fotek - prohlédla jsem si Tvoji galerii...

MPosp
04. 03. 2005
Dát tip
Děkuji, vesuvanko! :o) Mám spoustu nových fotek, které bych rád na své stránky ještě přidal, ale jaksi není čas ... snad příští týden? Tak Ty jsi měla vernisáž? A nebyla u Tebe náhodou Sn_vojáček??? Přinesla totiž s sebou obrázek, je na poslední fotce! ;o)

Noe1
04. 03. 2005
Dát tip
nádherná *t

vesuvanka
04. 03. 2005
Dát tip
Martine, díky za avi... Ano, Sn_vojáček byla na vernisáži... jasně, je to ten obrázek - Zbirožský potok - díky za foto, na Tvoji galerii se ještě podívám :-)))

Super fotky!

krásný fotky jsou plný

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru