Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Meč

22. 11. 2000
0
0
1057
Autor
Erogonth

Nevím co to je ! Přijdtě, čtěte a dělejte co chcete !

Meči! Meči pevný, tvrdý Jak já můžu být na tě hrdý ? Vždyť lesk tvůj a čistota, střevy se vždy omotá a já je setřu do trávy ten pohled vždy mne otráví ! Nemusíš přeci zabít vše ! Vždyť ty jsi dílo překrásné ! Vždyť záříš a leskeš se ! Svítíš i ve tmě zlé ! Dáváš mi rozhodnost ! Dáváš mi sílu ! Nač hrabat se mám v kví prosáklém jílu ? Nač se mám brodit v tvém krvavém díle ? Už neuchopím ve zlém ten tvůj jílec ! Promarněna byla spousta mého žití ! Nač procházet se v zkrvaveném kvítí ?! Nač ? Proč slunce rudě pro mne svítí ?...
Menahen
20. 01. 2001
Dát tip
Erogonthe, ó další bard vztal, ústa víne naplnil a zbroj za liru vyměnil! Je to skvělí! dle mého nejde vo to, že někdy může padnout ritmus, ael jak říká Adanedhel, jde taky o obsah! Můžu vymejšlet veršíky a bude to kravina. příkl: tak so skočim do hádu, abych si zlepšil náladu! mentos a nápad je tu, ta já radši jdu...Ale jde o tu myšlenku a to ty máš! jen tak dál chlape...Vy ste vážně dobrý, vy tady...vážně!

Adanedhel
10. 12. 2000
Dát tip
Je pravda, že to občas trochu "ujede", ale komu se to nestává...důležitý je obsah a ten je jako obvykle nádherný.

Merle
23. 11. 2000
Dát tip
ujíždí toho trochu víc... BTW: to máš, jako bys chtěl nadávat třeba šroubováku :-))

Skleboun
22. 11. 2000
Dát tip
Lehka pomoc - nezabijej! :)) Technicke poznamky: nekdy ti ujede rytmus...treba: jak (ja) muzu byt na te hrdy! a podobne...ale jinak libi .o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru